Pamela Anderson szende kislánynak is túl szexi

Forrás: Notofu -
címlap válás magazin magánélet Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
47 évesen tinilányként pózolni egy magazin címlapján elég merész. De Pamela Anderson és ez a jelző megférnek egymás mellett. Az eredmény? Minket is meglepett.

Így még nem láttuk Pamela Andersont. A Notofu magazin őszi címlaplányává avanzsált színésznő 47 éve ellenére is tökéletesen hozza a megszeppent kisiskolás lányt, aki hatalmas szemekkel mered a világra, bársonymasnival a hajában néz a kamerába.

Forrás: Notofu

A színésznő magánélete elég mozgalmas, 2014-ben másodjára is hozzáment Rick Salomon életművészhez, majd július 3-án, két nappal azután, hogy férje 2,8 millió dollárt nyert pókeren, beadta a válókeresetet. A fotózáson egyébként már nem viselte a jegygyűrűjét sem.

Ismét válik Pamela Anderson egykori-mostani férjétőlhttp://www.life.hu/intim/20140709-pamela-anderson-szakitott-ferjevel-rick-salomonnal.htmlA színésznő és Rick Salomon épp idén januárban immár másodjára mondták ki egymásnak a boldogító igent – nem tartott túl sokáig.Intim--Hogy nézett ki Pamela Anderson az összes plasztikai műtét előtt? Megmutatjuk!http://www.life.hu/bulvar/20140612-pamela-anderson-szineszno-az-osszes-plasztikai-mutet-elott.htmlKedves tekintet, bájos mosoly, csinos orr, barna haj - előkerült Pamela Anderson gyermekkori fotója, amelyen 14 éves. Ez nem minden. Napvilágot láttak az első meztelenkedős próbálkozások is. Szilikoncicik nélkül.TV + Bulvár--Kikacsintott Pamela Anderson bimbajahttp://www.life.hu/trend/20140519-pamela-anderson-egykori-playmate-bimbot-villantott-cannesban.htmlBarátjával indult partizni az egykori playmate, akinek szilikonmellei majd' kibuggyantak fehér ruhájából.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.