fashion week stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, mik lesznek az idei őszi-téli szezon legütősebb divatszínei. Ha kíváncsi vagy arra, milyen anyagok és minták hódítanak majd a következő hónapokban, akkor jó helyen jársz.

Állatminta mindörökké

Szinte minden szezonban előkerülnek az állatmintás darabok – idén a párducoké lesz a főszerep.

Balmain, Céline, Givenchy Forrás: www.style.com

A kötött ruhák diadala

Nemcsak pulóverek és ruhák, de a kötött nadrágok és szettek is virágkorukat élik. Élénk színek helyett a visszafogott, seszínű árnyalatok viszik a prímet.

Céline, Marc Jacobs, Stella McCartney, Sonia Rykiel Forrás: www.style.com

Sok-sok szőr

Ne csak a klasszikus téli színekben gondolkodj: idén ha szőrme, akkor kabát vagy mellény, akár extrémebb színösszeállításokban is. Bármilyen egyszerű, letisztult szettet csodásan feldob némi szőr és szín.

Alexander McQueen, Cavalli, Ralph Lauren Forrás: www.style.com

Sportlédik előnyben

Idén nyáron is hódított az edzőcipő-csinos ruha kombó, így nem csodálkozunk azon, hogy a sportos stílus őszre is megmaradt. Most azonban a ruhák a lazábbak - a cipő lehet tűsarkú is.

Jeremy Scott, Louis Vuitton, Miu Miu Forrás: www.style.com

Hódít a katonai stílus

Keki szín nőies vonalakkal és izgalmas anyagokkal megspékelve – a katonai stílus sem marad le az őszi trendlistáról.

Balmain, Isabel Marant, Valentino Forrás: www.style.com

Maszkulin szettek újragondolva

Nők öltönyben, még mindig! A szűk szabások mellé azonban beférkőztek a lazább, férfiasabb vonalak.

Hermés, Jil Sander, Ralph Lauren Forrás: www.style.com

Monokrómmánia

Rajongunk az optikailag karcsúsító ruhákért, és alig várjuk, hogy a fekete-fehér millió kombinációjával találkozzunk az üzletek polcain.

Balmain, Giambattista Valli, Louis Vuitton Forrás: www.style.com

Dzseki helyett poncsó

Ha unod a bőrdzsekiket, a farmernél pedig csinosabbra vágysz, akkor ruházz be egy poncsóra. Lehet monokróm, pasztell vagy etno, ez a darab nagyon stílusos ősszel!

Burberry Prosum, Cavalli, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger Forrás: www.style.com

Üdv neked, bársony!

Nemcsak a bársony estélyik és koktélruhák, de a pizsama stílusú nadrágok is virágkorukat élik. Katalin hercegnő már évekkel ezelőtt rajongott a bársonyért - reméljük, idén ismét viseli majd.

Chanel, Emporio Armani, Galliano Forrás: www.style.com

Mint a mesékben

A legnagyobb tervezők ezúttal gyermekkoruk kedvenc hősnőiből inspirálódtak. Mintás estélyik, csodás színek és királylányos fazonok – ezek aztán nem hétköznapi viseletek!

Alexander McQueen, Dolce and Gabbana, Valentino Forrás: www.style.com

A szerző kedvencei

"Az állatminta tud ám szexi lenni - egy letisztult szetthez egyenesen imádom az ilyen kiegészítőket. Nagy felületen nem viselném, de egy tűsarkú vagy sportosabb cipő mindig jöhet. Sosem volt még poncsóm, ám idén beleszerettem ebbe a stílusba, így biztosan beszerzek egy olyat, ami a lehető legtöbb ruhámhoz passzol. Nagy kedvencem még a katonai stílus újraértelmezve - flitteres kiegészítőkkel nagyon izgalmasnak tűnik. A bársonnyal azonban nem tudok mit kezdeni. Évekkel ezelőtt én is hordtam, és örökre búcsút is mondtam neki. De hosszú még az ősz..."

Melyik stílus tetszik a legjobban?

Sangriabordó, lilamánia és sok-sok sárga: káprázatos színek 2014 őszérehttp://www.life.hu/trend/20140901-divat-es-trend-szinek-amik-divatosak-2014-oszen.htmlKáprázatos színek, izgalmas fazonok, szexi minták és bőrcuccok - 2014 ősze is sokszínűnek ígérkezik. A következő hetekben a Life.hu elkalauzol az őszi trendek világába - kezdjük mindjárt a legmenőbb színekkel!TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Zsédahttp://www.life.hu/trend/20140821-5-kerdes-a-szepsegrol-zsedenyi-adrienn-zseda.htmlMakulátlan bőr, örökké tökéletes smink, természetes külső: Zsédenyi Adrienn mindig csúcsformában van. Így nem is csoda, ha kíváncsiak voltunk arra, mit tesz a gyönyörű hangú magyar énekesnő a külsejéért. A Life.hu sorozatában ezúttal Zséda mesél szépségtrükkjeiről.TrendOrigoAki királynőnek született - így öltözik uralkodónőnek Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20140825-beyonce-popkiralyno-szep-es-elegans-ruhai.htmlBeyoné a vasárnap esti MTV Video Music Awardson négy elismerést, többek között az életműdíjat is besöpörte. Magánéleti zűrök ide vagy oda, az énekesnő kétségkívül a pop királynője, nem hiába becézik őt évek óta Queen B-ként. A név pedig kötelez, ezt Beyoncé többnyire a ruhaválasztásaival be is bizonyítja. Merthogy Jay Z neje imád királynőnek öltözni, ám ez nem mindig sikerül neki. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.