A plasztikai műtétek megszállottja lett a transznemű nő – az eredmény sokkoló

Forrás: NORTHFOTO/Laurentiu Garofeanu / Barcroft Media/Laurentiu Garofeanu / Barcroft -
plasztikai műtét szilikon injekció Nicki Minaj megszállott kim kardashian feketepiac transzneműség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A transznemű Tatiana Williams műtétek és injekciók százaival próbálta elérni, hogy olyan teste legyen, mint Kim Kardashiannak vagy Nicki Minajnak. Az eredetileg fiúnak született Tatiana az elmúlt 20 évben a plasztikai beavatkozások megszállottja lett.

A 42 éves Tatiana Williams rengeteg pénzt költött arra, hogy átszabassa magát. A mellében, az arcában és a szájában is van implantátum. Egy idő után drágállta a kezeléseket, ezért illegális úton szerzett injekciókkal fecskendezte magát. Tette ezt annak ellenére, hogy a feketepiaci szilikon jó néhány barátjával végzett már.

Forrás: NORTHFOTO/Laurentiu Garofeanu / Barcroft Media/Laurentiu Garofeanu / Barcroft

Fenekének méretét például kétszeresére növelte, a melleibe pedig egyenként 3-3 kilós szilikon került. Azt mondja, tetszik neki, amit lát, Kim Kardashianhoz és Nicki Minajhoz hasonlítja magát.

Pedig Tatiana annak idején helyes fiatalember volt, aki Cory néven született. Így festett 16 évesen:

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Barcroft Media

Azt mondja, szülei és családja a kezdetektől fogva támogatták őt. Most pedig maximálisan elégedett a testével, élvezi az életet.

Ő a legjobb arc a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20140910-bill-cunningham-utcai-fotos-a-new-york-i-divatheten.htmlVilágsztárok, divatkritikusok, újságírók, bloggerek - a New York-i divathéten mindenki ott van, aki számít a divatvilágban. A sok trendmániás között azonban a legmenőbb arc egészen biztosan az utcai divatfotós, Bill Cunningham. Meg is mutatjuk, miért. TrendOrigoBoldog szülinapot, Mr. Lagerfeld! 10 dolog, amit nem tudtunk a divatgururólhttp://www.life.hu/trend/20140909-karl-lagerfeld-szuletesnapos-chanel-es-a-fendi-tervezoje.htmlKarl Lagerfeld ma ünnepli 81.születésnapját, ám rajta valahogy nem látszik az idő múlása. Tervez, mustrál, kritizál, és túl a nyolcadik ikszen is ott van minden jelentős divateseményen. Íme, 10 dolog, amit biztosan nem tudtál a férfiról, aki még Katalin hercegnő testvérét és az egyik legszebb hangú énekesnőt is kritizálni merészeli. Trend--Szuperszexi fotósorozat készült a Kardashian lányrólhttp://www.life.hu/trend/20140908-kendall-jenner-a-legfiatalabb-kardashian-lany-puceran-pozol-a-szexi-fotokon.htmlA mindössze 18 éves Kendall Jenner bevállalt egy meztelen fotósorozatot. A képek némelyike már az interneten kering, az egyik pőre fotót épp testvére, Kourtney posztolta Instagramjára. Milyen rendes egy nővértől, nem?TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.