Megtaláltuk a legjobb bikinit a vénasszonyok nyarára

Fotó: Andrew Schneider -
töltés mp3 telefon bikini napkollektorok high-tech
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrület! Itt a napkollektoros bikini, azaz az iKini, amellyel a telefonod vagy akár az MP3 lejátszódat is feltöltheted.

Jártál már úgy, hogy napozás közben lemerült a telefonod vagy az mp3-lejátszód? Ennek az áldatlan állapotnak vége! Itt a napkollektoros fürdőruha. A furcsa bikini áramot termel, így könnyen feltöltheted lemerült kütyüjeidet. A ruhanemű igazi high-tech látványt nyújt, mintha a jövőben nyaralnál.

Fotó: Andrew Schneider

A különleges darabot az Egyesült Államokban 200 dollárért árulják. A nem túl szexi, de praktikus bikiniben fürödni is lehet. Az ötletgazda, Andrew Schneider hangsúlyozza, hogy nem kell félni attól, hogy az áram megrázza a hölgyeket.

Fotó: Andrew Schneider

A tervező egyébként már dolgozik a következő ötletén, ami olyan úszónadrág lesz, amivel sört lehet hűteni. Kíváncsian várjuk!

Tüzes hajszínre váltott Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20140916-palvin-barbara-vorosre-festette-hajat-egy-loreal-reklamban.htmlÍgy még tuti, hogy nem láttad: vörösre festette barna haját Palvin Barbi modell. Vajon meddig tart ki az új árnyalatnál?TrendOrigo3 francia tervező, akik örökre megváltoztatták a női divatot http://www.life.hu/trend/20140912-3-francia-tervezo-akik-orokre-megvaltoztattak-a-noi-divatot.htmlKik lehetnek ők? Ha egy kicsit is is szereted a divatot, akkor már sorolod is: Chanel, Dior és Yves Saint Laurent. Na, róluk ebben a cikkben nem sok szó esik majd, mert szerencsére Franciaország sokkal több olyan divattervezőt adott a világnak, akik örökre megváltoztatták a női divatot.TrendAFPOrosz származású lány lett Amerika legszebbjehttp://www.life.hu/trend/20140915-kira-kazantsev-lett-a-2014-es-miss-america-szepsegverseny-gyoztese.htmlTöbb mint 50 szépség közül Kira Kazantsevet választották meg a 2014-es Miss America győztesének.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.