Nagyon szexi lett Nicole Scherzinger legújabb albumborítója

kép fotó szexi album Nicole Scherzinger fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő horgolt trikinije nem sokat hagy a képzeletre.

Hamarosan megjelenik Nicole Scherzinger Big Fat Lie című albuma, amelynek előkészületei már javában folynak – mint például a borítókép elkészítése.

Forrás: Nicole Scherzinger

Az énekesnő fotóját elnézegetve beváltotta ígéretét, miszerint valami nagyon intim dologra készül: a képen mindössze egy szál horgolt trikiniben szexizik, amelyet láthatóan nagyon élvez. Dögös, az biztos!

Amit lehet, kipakol Nicole Scherzinger

Komolyan gondolja új albuma népszerűsítését Nicole Scherzinger. Az énekesnő korábban egy rádióműsorba volt hivatalos, ahová gigadekoltázzsal érkezett - a képet ITT nézheted meg. De érdemes megemlékezni egy londoni klubban adott előadásáról is: a részletekért kattints IDE!
Száz éve még inkább csak takart, mint szexisen csábított - A fürdőruha történetehttp://www.life.hu/trend/20120712-legyel-olyan-szexi-a-strandon-mint-marilyn-monroe-a.htmlMa már egyik nő ruhatárából sem hiányozhat a csinos fürdőruha vagy bikini. Mivel idén kifejezetten divatosak a retro fazonú darabok, izgalmas múltidézésre invitálunk, ugyanis botrányokkal tarkított út vezetett addig, amíg a hosszú, ujjas, fürdésre kitalált ruhából eljutottunk a parányi bikiniig.TrendNicole Scherzinger Sarka Katát utánoztahttp://www.life.hu/trend/20140725-nicole-scherzinger-lewis-hamilton-szerelme-igy-nez-ki-szoke-parokaban.htmlLewis Hamilton kedvese, Nicole Scherzinger felpróbált egy rövid, szőke parókát. A minap Sarka Kata posztolt hasonló fotót. Közben kiderült, az énekesnő nem tartott Forma-1-es szerelmével a Magyar Nagydíjra.TrendOrigoNicole Scherzinger kipakolta, amit ki lehetetthttp://www.life.hu/trend/20140709-nicole-scherzinger-hatalmas-dekoltazst-mutatott-manchesterben.htmlAz X-Factor zsűritagja fittyet hányt az esős-hűvös manchesteri időre – inkább gigadekoltázzsal vonult végig a fotósok hada előtt.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.