fürdőszoba retusálás Jay-Z kép fotó Photoshop szoba luxusvilla comb lépcsőfok garázs Beyoncé autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szemfüles rajongóknak az a bizonyos felső lépcsőfok szúrta a szemét, amely gyanúsan ferdének tűnt a popdíva combjai között.

Itt valami nem stimmel. Beyoncé pár nappal ezelőtt tette közzé az alább is látható bikinis fotót, amely egy jachton töltött nyaraláson készült. Tény, hogy az egygyerekes énekesnőnek van mivel dicsekedni – na de miért ferde az a lépcsőfok a két lába között?

Forrás: www.beyonce.com

A sasszemű rajongók természetesen azonnal kiszúrták a furcsaságot, amelyért nagy valószínűséggel a Photoshop a felelős. Akinek esetleg még mindig nem egészen egyértelmű, miről beszélünk, kattintson IDE.

Nem először bakizott Beyoncé

Úgy tűnik, még mindig nem jött bele a retusálás használatába a popdíva. Beyoncé korábban combjait alakította át kénye-kedve szerint egy kicsit vékonyabbra - ám igencsak megszaladt a keze. Az eredményt ITT láthatod.

A retusált combok lehetnek a legnagyobb gondjai Beyoncénak, aki – mint nemrég kiderült – férjével, Jay-Z-vel együtt új otthon vásárlását fontolgatja. A hírek szerint már kétszer is megnéztek maguknak egy 85 millió dolláros Beverly Hills-i házat, amelynek paraméterei kétségkívül megfelelhetnek a háromtagú családnak. (Mert egyelőre úgy tűnik, a díva mégsem állapotos.)

Összesen 8 hálószoba, 15 fürdőszoba és egy 24 férőhelyes mozi szolgálja kényelmüket. Ja, és 16 darabos autógyűjteményük elhelyezésén sem kellene aggódniuk, hiszen állítólag erre is kínálkozna elég hely az új luxusotthonukban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.