Íme, a ruha, amit csakis Rihanna viselhetne a vörös szőnyegen

Forrás: AFP/Carl Court -
Tom Ford kifutó Fashion Week ruha London Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A London Fashion Weeken bemutatott káprázatos ruhaköltemények közül Tom Ford 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójának egyik darabja keltett nagy feltűnést. Az extravagáns ruhát ugyanis maga Rihanna viselte a kifutón.

A dögösre szabott ruhakölteményt mintha csak Rihannára öntötték volna - a botrányhős énekesnőtől ugyanis a hétköznapi életben sem állnak távol a sokat sejtető darabok. Legutóbb például egy tetőtől talpig érő neccruhában forgatta videóklipjét, ami alá természetesen nem vett fel semmit. A nyári Fashion Icon Award vörös szőnyegén pedig egy teljesen átlátszó ruhában tündökölt. Tom Ford ugyan nem Rihanna számára tervezte meg új kollekciójának érdekes darabját, de abban biztosak vagyunk, hogy csakis ő lenne képes megjelenni a vörös szőnyegen ebben az érzékien szexi ruhában. Ehhez a ruhához a New York Fashion Weeken kint tartózkodó sminkmester egyik hatásos munkája illene a legjobban. A Maybelline vezető sminkesével és a Jónő Team oszlopos tagjával készült interjúnkat ITT olvashatod.

Forrás: AFP/Carl Court

További gyönyörű ruhakölteményeket nézhetsz itt - a 2014-es Párizsi Divathét legszebbjeit gyűjtöttük össze:

/1401/P_riz2014123121011/1407/A_leg201478181742

/1401/Ruham20141300425

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.