Dögös sortban zsűrizett Liptai Claudia

TV2 szexi Sztárban sztár zsűritag Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre merészebb szetteket választ a TV2 Sztárban sztár című műsorában Liptai Claudia. 

Szexi, falatnyi sortban lépett be a stúdióba Liptai Claudia. A férfinézők biztosan sajnálják, hogy a zsűritagok ülve pontozzák-véleményezik végig a műsort, így keveset legeltethették a szemüket a csinos hírességen. Íme, a vasárnap esti szett:

Forrás: Liptai Claudia/Facebook

Claudia az első adásban monokróm szettet viselt, a múlt vasárnap pedig csíkos tapadós ruhábanzsűrizett.

Kecsesek, sikkesek és gyönyörűek: Ők a legszebb francia modellekhttp://www.life.hu/trend/20140912-divat-es-szepseg-a-legszebb-francia-modellek.htmlAzt már régóta tudjuk, hogy franciának lenni bizony életérzés. Korábban összegyűjtöttük már, hogyan tudnak a francia hölgyek stílusosak és szexik lenni mindenféle erőlködés nélkül. Most pedig azokat a nőket szedtük csokorba, akik a legmagasabb fokon művelik a sikkességet, a bájt, és azt a bizonyos utánozhatatlan, francia eleganciát.Trend--Imádjuk Jakabos Zsuzsannát - kedvenc képeink az úszónőrőlhttp://www.life.hu/trend/20140920-jakabos-zsuzsanna-uszonorol-ezek-a-kedvenc-kepeink.htmlJakabos Zsuzsanna úszónő nemcsak a medencében, sportteljesítményével hívja fel magára a figyelmet: legalább annyira szeretjük bájos fotóit, amiket olykor az Instagramra posztol. Íme, a kedvenceink.TrendOrigoÉljen a melltartó! Ünnepeljük meg legnőcisebb ruhadarabunkat!http://www.life.hu/trend/20140919-az-elso-modern-melltarto-122-eve-szuletett-unnepeljuk-legnoiesebb-ruhadarabunkat.htmlTöbb mint egy évszázada kezdődött a melltartó forradalma, a ruhadarab 122 éve, 1892. szeptember 20-án szerzett szabadalmat. A megalkotó Marie Tucker, a név viszont a Vogue magazintól ered (brassiere – „mellemelő").Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.