Vajna Timi kivágott ruhája volt az est fénypontja

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
parti Buddha Bar Hotel Andy Vajna Budapest Miss Universe Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna és felesége a Miss Universe győztesével és többi versenyzőjével érkezett egy exkluzív budapesti partira, ahol minden szem Timire és merész ruhájára szegeződött.

Nem lehetett nem észrevenni a Vajna házaspárt a budapesti Buddha Bar második születésnapját ünneplő partin, amelyen végig felhőtlenül szeretgették egymást.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

Timi, aki a Blikk információi szerint végig finom falatokkal kényeztette Andyt, egy szemtelenül kivágott ruhát húzott az eseményre, amely hasa egy részét, illetve egész hátát láttatni engedte. A házaspár a Miss Universe lányaival érkezett az exkluzív partira.

Vajna Timi családja belebetegedett lányuk bántalmazásábahttp://www.life.hu/csalad/20140918-vajna-timi-csaladja-belebetegedett-a-damu-roland-ugybe.htmlVajna Timit egykori párja, Damu Roland brutálisan bántalmazta és megerőszakolta. A lány családját is megviselték a történtek: anyukája rákos lett, apukája idegösszeroppanást kapott. Timi szerint neki nem a börtön jelenti az elégtételt.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huVajna Timi első spárgáját is megmutattahttp://www.life.hu/bulvar/20140912-vajna-timi-az-instagramjara-gyerekkori-fotot-posztolt.htmlNagy divat a celebek között is, hogy gyerekkori fotókat posztolnak magukról. Nos, most Vajna Timi is megmutatta...TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huAndy Vajna Timivel mustrálja a legszebb nőkethttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140910-andy-vajna-producer-es-vajna-timea-a-miss-universe-hungary-versenyt-keszitik-elo.htmlVajna Timi eszméletlenül csinos cipőben érkezett a Miss Universe Hungary szépsgverseny sajtótájékoztatójára. A lábbeli nemcsak gyönyörű volt, de veszélyes is, ez pedig bennünket is megihletett. Andy Vajna pedig elárulta, mit gondol a korábbi szépségversenyes műsorokról...Katz Dávid--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.