Kapócs Zsóka extrém pink hajat villantott

Forrás:facebook/Kapócs Zsóka -
frizura színésznő Kapócs Zsóka haj extrém rószaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő ismét új frizurára váltott és rózsaszínre festette a haját. Ez aztán a bevállalós hajszín, le a kalappal, Zsóka!

Ahogy a Life.hu is megírta, Zsóka nemrég gyönyörű helyen utazgatott. Az álomnyaralásról mellbedobásos képet is posztolt a színésznő, aki gyakran váltogatja a frizuráját. Nyáron még rövid szőkén virított, ami kétségkívül nagyon jól állt neki. Most pedig még rövidebb hajra és pinkre váltott.

Forrás:facebook/Kapócs Zsóka

Zsóka rajongói odavannak az új frizuráért és a fotó alatt számtalan pozitív hozzászólás érkezett a színésznő közösségi oldalán.

Vajon meddig marad ez az új árnyalat?

Megtaláltuk a legjobb bikinit a vénasszonyok nyarárahttp://www.life.hu/trend/20140916-napkollektoros-bikini-azaz-ikini-segit-abban-hogy-napozas-kozben-feltoltsd-a-telefonod-vagy-az-mp3.htmlŐrület! Itt a napkollektoros bikini, azaz az iKini, amellyel a telefonod vagy akár az MP3 lejátszódat is feltöltheted.TrendA Zara kivonja a forgalomból a sárga csillagos gyermekpólóthttp://www.life.hu/trend/20140827-a-zara-ruhamarka-kivonja-a-forgalombol-a-sarga-csillagos-gyermekpolot-mert-oskakban-a-a-naci.htmlKivonja a forgalomból a Zara - a Twitter közösségi portálon megjelent tiltakozások miatt - a sárga seriffcsillaggal díszített csíkos gyermekpólóját.Trend--Ez közel volt! Kínos ruhabakit követett el Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20140929-beyonce-kivagott-felsoje-felrecsuszott-es-megvillantotta-testszinu-melltartojat-a-new-york-i-global.htmlAz énekesnő egy New York-i fesztiválon élte bele magát a szerepébe, aminek majdnem baleset lett a vége. Így csak egy kis villantás történt.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.