Selena Gomez Kim Kardashian Paris Hilton Cara Delevingne dekoltázs Miranda Kerr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az őszi párizsi divathét egyik fontos pontja a CR Fashion Book parti. A sztárparádét az a Carine Roitfeld rendezi, aki tíz évig volt a párizsi Vogue főszerkesztője, majd otthagyta állását, hogy saját lapot indíthasson. Az ötödik szám a héten jelent meg, ennek alkalmából ismét együtt buliztak a legdögösebb világsztárok.

Cara Delevingne

A modell ismét egy hasig kivágott ruhára voksolt. Meg kell hagyni, neki még a csíkos naci is dögösen áll!

Forrás: AFP/Thomas Samson

Selena Gomez

Justin Bieber kedvese is igyekezte megmutatni, amit lehet, a fénylő, szatén overállal azonban nem tudunk kibékülni.

Forrás: AFP/Thomas Samson

Paris Hilton

Ilyen volt a milliárdos örökösnő Angelina Jolie-pillanata.

Forrás: AFP/Thomas Samson

Kim Kardashian

A celebanyuka meglepően csinos volt, jól áll neki a maszkulin stílus. Persze nem ő lett volna, ha nem dobja ki legalább a melleit. Benned sosem csalódunk, Kim!

Forrás: AFP/Thomas Samson

Joan Smalls

Dekoltázs pipa, nagyjából ennyi lehetett a modell koncepciója.

Forrás: AFP/Thomas Samson

Miranda Kerr

Mély V-kivágás, csipke, áttetsző anyagok és szexi tekintet - csak nem pasit akarsz fogni, Miranda?

Forrás: Origo

Kié a legszebb dekoltázs?

5 kérdés a szépségről: Weisz Fannihttp://www.life.hu/trend/20140927-5-kerdes-a-szepsegrol-weisz-fanni-modell-szepsegtitkairol-meselt.htmlBár a szépségkirálynő még csak huszonkét éves, a bőrápolásra igyekszik odafigyelni, hiszen ezt nem lehet elég korán kezdeni. A pécsi modell hallássérülten jött a világra, ám ez nem hátráltatja abban, hogy kiálljon a jó ügyek mellett, és segítse a hátrányos helyzetű embereket. A Life.hu sorozatában ezúttal Weisz Fanni szépségtitkairól olvashattok. Trend--Camila Alves beragyogta a hetet - Stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20140925-a-life-hu-stilusmustrajaban-szerepel-sarah-jessica-parker-elsa-pataky-camilla-alves.htmlÉrdemes játszani a színárnyalatokkal, nem árt az alakunknak megfelelő fazont választani, és jól jön néha egy kis önkritika. Nagyjából ezeket tanultuk a héten a világsztároktól - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. TrendOrigoA poncsók és a szőrös holmik diadala - Kabátkörkép 2014 őszérehttp://www.life.hu/trend/20140924-divat-es-trend-kabatok-2014-oszere-divat-a-poncso-szovetkabat-bordzseki.htmlMár nem elég egy laza kis blézer, ha korán reggel indulsz dolgozni, hiszen végérvényesen beköszöntött az ősz. De sose bánd! Idén ugyanis szinte minden divat, ha kabátokról van szó. Persze nem mindig a praktikum kerül előtérbe, mi azonban rajongunk az idei modellekért. Meg is mutatjuk a kedvenceinket!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.