Miért akar Shailene Woodley Jennifer Lawrence-re hasonlítani?

frizura Jennifer Lawrence Shailene Woodley Párizs hasonlóság haj rövid szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillagainkban a hiba színésznője Párizsban debütált rövid, szőke frizurájával – hasonlóval, mint amilyen kolléganőjének, Jennifer Lawrence-nek is van.

Két fiatal színésznő, akik mostantól nem csupán pályaútjuk, hanem frizurájuk miatt is egyre jobban hasonlítanak egymásra.

Forrás: AFP

Shailene Woodley ugyanúgy hosszú barna hajjal kezdte, mint Jennifer Lawrence, aki később a rengeteg hajfestésre hivatkozva úgy döntött, levágatja a haját. Shailene később szintén megvált hosszú tincseitől – állítólag nagyon sírt, amikor Csillagainkban a hiba című filmje miatt levágták neki –, és annyira bele is jött a frizuraváltásokba, hogy nemrég ki is szőkítette. Jennifer Lawrence hamarosan tényleg kénytelen lesz húgává fogadni Shailene Woodley-t.

Rövid haj - ahogyan azt a sztárok csinálják

Az utóbbi idők hajvágási hulláma inspirálta rovatvezetőnket, aki úgy döntött, sorra veszi, ki mi miatt és milyenre alakította át frizuráját - a Life.hu írását IDE kattintva olvashatod el.

Jennifer Lawrence és Chris Martin TÉNYLEG járnak http://www.life.hu/intim/20140923-jennifrer-lawrence-t-es-chris-martint-eloszor-kaptak-egyutt-lencsvegre.html A pár egy magánrepülőn érkezett Los Angelesbe, kettesben. Ez az első alkalom, hogy együtt mutatkoztak. Intim Northfoto Rövidre vágatta haját a Barátok közt sztárja, Kiss Ramóna http://www.life.hu/trend/20140918-kiss-ramona-rovidre-vagatta-hajat.html A Barátok közt sztárja megvált hosszú tincseitől: új frizuráját közösségi oldalán osztotta meg a nagyérdeművel. Trend RTLKLUB Közkívánatra: megmutatjuk a trendi, lazán tűzött frizura elkészítésének titkait http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140915-hogyan-legyek-jo-no-kozkivanatra-kocos-lazan-tuzott-es-fonott-frizurat-csinalunk.html Nagyon sokan kérdeztetek az elmúlt hónapokban egy bizonyos frizuráról, amit a neten láttatok. Ma megmutatom, hogyan készíthetitek el magatoknak! Hogyan legyek jó nő --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.