Ilyen, amikor meztelen szupermodellek állnak a kamerád előtt

Forrás: Russell James -
fotográfus fotózás Lily Aldridge Jennifer Lawrence pucér Candice Swanepoel meztelen Victorias Secret szupermodell Adriana Lima Miranda Kerr divatfotó Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Russell Jamest valószínűleg nem egy férfi irigyli a világon: a divatfotósként ténykedő férfi olyan szupermodelleket állított kamerája elé és vetkőztetett anyaszült meztelenre, mint Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Adriana Lima vagy Candice Swanepoel – és ez a lista még bőven folytatódhat a leggyönyörűbb lányok neveivel.

Russell James, aki nemrég Angels című albumában foglalta össze érzéki képeit, a The Huffington Post újságírójának árulta el, melyik szépség lepte meg legjobban.

Forrás: Russell James
Forrás: Facebook/Russell James
Forrás: Facebook/Russell James

Őrült divatfotósok még őrültebb képei

Guy Bourdin, Olivierio Toscani és Terry Richardson - hogy mi a közös bennük? Mindhárman őrültek, divatfotóikkal pedig a tűréshatárokat feszegetik. Még több infóért kattints IDE a Life.hu cikkéhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.