Olivia Palermo mustra Cate Blanchett stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a fekete csipke, a monokróm és a csíkok uralkodtak a vörös szőnyegen. A stílusikonok megmutatták, hogyan is kell viselni ezeket a szetteket az idei szezonban - következzen a Life.hu ruhamustrája!

Fekete csipke, az örök klasszikus

Cate Blanchett kissé szokatlan összeállításban mutatta meg, hogy követi a divatot: a csipkefelső és az oversize szaténnadrág kombinációja több, mint érdekesre sikeredett. De lehet, hogy csak azért, mert Cate-től inkább a letisztultabb dolgokat szoktuk meg. Diane Kruger ritkán okoz csalódást, ezúttal sem tette: ha nem ezzel a dögös Sophia Webster szandállal kombinálja a csipkét és a blézert, még akár unalmas is lehetett volna az összeállítás.

Még mindig monokróm

A fekete és a fehér kombója klasszikus, de mindig van új a nap alatt. Leighton Meester Balmain kreációjáért odavoltunk, Sarah Gadon romantikus szettje pedig izgalmasra sikeredett.

Akik ragyogásra vágytak

Lindsay Lohan egy irizáló fényű Givenchy ruhában mutatta meg, hogy próbálkozik, az pedig a mi problémánk, hogy ezerszer inkább egy letisztult szett, mint egy tapadós, egzotikus halként fénylő kreáció. Ha már irizáló szín, akkor sokkal inkább Elizabeth Banks lábbelije viszi a prímet. Ennyi bőven elég ebből a színből.

Tanulj az ikontól!

Igen, még nem unjuk Olivia Palermót. Ő az, aki egy cicimutogatós partira biztosan extraszolid ruhát választ - tökéletes példa erre a fehér csipkekreáció -, de ha arról van szó, profin viseli a kabátot falatnyi sorttal, mindezt élénkzöldben.

A csíkok szabálya

Ha nem áldott meg az ég hosszú és roppant karcsú lábakkal, akkor nem érdemes csíkos nadrágokkal próbálkozni - még akkor sem, ha a hosszanti csíkok slankítanak. Cara Delevingne és Rosie-Huntington azonban nem panaszkodhatnak, nekik bőven kijutott a hosszú combokból - ezt pedig ki is használják!

Fehér felső, mindenkor!

A fehér blúz az idei szezonra abszolút alapdarab lett, mi pedig imádjuk, hogy ezt az egyszerű ruhadarabot a sztárok is szívesen viselik. Cate Blanchett láványos alsórésszel kombinálta, Rosie Huntington-Whiteley pedig nagyon sikkesen - mindkettőjüknek ezek voltak a legjobban sikerült szettjei.

Ő lenne 2014 stíluskirálynője? Nagyító alatt Amal Alamuddin ruhatárahttp://www.life.hu/trend/20141003-amal-alamuddin-george-clooney-felesege-maris-stilusikon-hazai-stylistokat-kerdeztunk.htmlKatalin hercegnő pillanatok alatt stílusikon lett, de nem ő az egyetlen: úgy tűnik, George Clooney újdonsült felesége is konyít valamelyest a divathoz, az ízlése pedig kifogástalan. Szerintünk legalábbis. Neves hazai stylistokkal, stílustanácsadókkal vettük górcső alá Amal Alamuddin ruhatárát. TrendAFPDivat a magyar, de még mennyire! Gombold újra! a kulisszák mögötthttp://www.life.hu/trend/20141002--central-european-fashion-days-es-gombold-ujra-bemutato-a-kulisszak-mogott.htmlOktóber első hétvégéjén a divaté lesz a főszerep Budapesten: a Central European Fashion Days háromnapos programja és a Gombold újra! döntője nagyon izgalmasnak ígérkezik. A Life.hu mindenkinél előbb beleshetett a kulisszák mögé!TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huMámorító bordó és dögös metálfények - így sminkelj idén ősszel!http://www.life.hu/trend/20140930-sminktippek-es-trendi-szinek-oktoberre-larion-oscar-tippjei.htmlBe kell valljam, imádom az őszi sminktrendeket. A színek sejtelmesek, kissé sötétek és nagyon szexisek. A bordó rúzsokat, a vörös körmöket, a barnás, sötétebb árnyalatú szemhéjpúdereket nyáron többnyire mellőzzük, de ősszel már mindent lehet! Larion Oscar sminkmestert faggattam az idei trendekről. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.