Ősszel is hódítanak a nyári trendek - heti stílusmustra

fashion week Hilary Swank Kristen Stewart Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztosan a jó idő teszi, de a világsztárok még mindig a nyár bűvöletében élnek. Álomruhákból és hatalmas bakikból ezúttal sem volt hiány - következzen a Life.hu heti stílusmustrája!

Ősszel is hófehérben!

A sztárok szerencsére még nem felejtették el a hófehéret. Gwyneth Paltrow egy Versace-darabban mutatta meg tökéletes virgácsait, Hilary Swank azonban jóval többet takart magából. Az eredmény mégis fantasztikus lett: ez a Nicholas Oakwell ruha maga a tökély!

A lapos has még mindig divat

Különösen akkor, ha apró crop topban mutatja meg magát az ember lánya. Így tett Demi Lovato is, aki a pinket feketével kombinálta. A hab a tortán a művésznő kékeszöld tincsei voltak. Merész? Bizarr? Döntsd el te! Ha pedig már haspóló, nekünk sokkal inkább Chloe Grace Moretz stílusa jön be. A fiatal világsztár tud öltözködni, ez nem is kérdés.

Egyszerűen tökéletes

Taylor Swift pinkkel kombinálta fekete-fehér szettjét, a nagy kedvencünk azonban Cameron Diaz volt. Az Isabel Marant kisfekete az a darab, ami gyakorlatilag bármilyen alkalomra tökéletes, csinos szandállal és klasszikus Chanel táskával pedig mesés kombinációt alkot.

Plasztika mindörökké

Megan Fox nagyon dögös két gyermek után, de a vak is látja, hogy gyakori vendég a plasztikai sebészeten - itt már megmutattuk, mennyire szembetűnő a sok botox. Őszintén kíváncsiak vagyunk, hogy fest majd 15 év múlva a még csak huszonnyolc éves színésznő. Demi Moore sokkal jobban intézi a plasztikügyeket: a színésznő 50 felett remekül néz ki, és persze látszik, hogy ő is orvosi rendelőkben tölti az idejét, az eredmény mégsem annyira szembetűnő. Ráadásul ő már kétszer annyi idős, mint kolléganője...

Heti jaj

Suki Waterhouse sosem volt nagy kedvencünk, mert a stílusa szinte mindig hagy némi kívánnivalót maga után. Ez most is így történt: nem nagyon értjük a kombinációt. A zöld Lanvin ruhával önmagában semmi gond nincs, de a fukszia színű clutch és az állatmintás prémes bőrdzseki elgondolás egyszerűen rémes lett. Vajon Suki trendet teremtene, netán csak kapkodva öltözött fel? Kristen Stewart ekkorát nem hibázott, de ő is tud ennél ezerszer jobbat: nem passzol hozzá ez a kreáció.

Aki beragyogta a hetet

Michelle Monagham mindig ott volt a jól öltözött sztárok között, és ez a héten is így volt. Pipacspiros Simone Rocha ruha, csodás tűsarkú és bájos, ugyanakkor kellően laza frizura - csak így tovább, Michelle!

Forrás: AFP

Hogy tetszik Michelle szettje?

A photoshopolt arc és a tápláló olajok évszaka - ezeket kenjük magunkra idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20141007-arckremek-olajok-hajsamponok-2014-oszere.htmlLassan elfelejthetjük a könnyű nyári hidratálókat - a hűvösebb időben másként kell intéznünk a napi bőrápolást. Szerencsére idén összel is van miből válogatni: új textúrákkal, isteni olajokkal és fiatalító csodaszerekkel készültek a legnagyobb kozmetikai cégek. TrendOrigoBuja francia szépség lesz James Bond új nője (18+)http://www.life.hu/trend/20141010-lea-seydoux-lesz-a-24-james-bond-film-noi-foszereploje.htmlAz őrülten szexi, 29 éves Léa Seydoux lesz a 24. James Bond-film női főszereplője - ideje őt jobban megismerni!Trend--Álomszép mentaszínek, neonomád stílus - Így készülnek a magyar tervezők 2015 tavaszárahttp://www.life.hu/trend/20141006-igy-keszulnek-a-magyar-tervezok-2015-tavaszara-nanushka-use-je-suis-belle.htmlA hétvégén a legnevesebb hazai divattervezők zöme bemutatta a 2015-ös tavaszi kollekcióját. Íme, néhány kedvencünk az idei felhozatalból.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.