Ő a legvonzóbb nő a világon

Forrás: Esquire magazin -
vonzó nő esquire Javier Bardem Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Penélope Cruz spanyol színésznő kapta a legvonzóbb nő címet az Esquire magazintól. Az elismerés mellé szexi fotósorozat is készült a sztárról - meg is mutatjuk!

Minden nő ilyen elismerésre vágyik, mint Penélope Cruz. A spanyol filmcsillagot a legvonzóbb nő címmel tüntették ki. A kétgyermekes családanya, aki nem mellesleg a sármos Javier Bardem felesége a 11. nő, akinek a lap ilyen díjat osztott ki. A korábbi legvonzóbb nők között szerepel egyebek mellett Angelina Jolie, Halle Berry, Rihanna, Charlize Theron és Scarlett Johansson is – számol be az MTI.

Forrás: Esquire magazin

A Vanília égbolt és a Vicky Christina Barcelona című filmek sztárját már tizenévesen vonzotta a színművészet. A színésznő magánélete azonban továbbra is tabu. "A mi dolgunk" - ennyit mondott a magazinnak férjéről és gyermekeiről.

/1410/Pen_l2014101314466

Penélopét legközelebb a Ma ma című spanyol drámában és a Grimsby című amerikai vígjátékban lehet majd látni.

Megasszonyosodott az amerikai szépség, Mena Suvarihttp://www.life.hu/trend/20141012-mena-suvari-amerikai-szepseg-35-eves-de-sokkal-tobbnek-nez-ki.htmlKi ne emlékezne a hamvas kis Mena Suvarira, amikor még az Amerikai szépségben borzolta a rá betegesen vágyó Kevin Spacey idegeit. 1999-es mozi óta 15 év telt el, ez pedig a szexis főszereplőn is meglátszik.TrendAFPSarka Kata lányai sminkben indultak neki a maratonnak - Megszólta őket egy kommentelőhttp://www.life.hu/trend/20141011-sarka-kata-a-spar-maratonon-futott-kulcsar-edinaval-a-miss-world-hungary-szepsegkiralynovel.htmlA fogyatékkal élő gyerekekért és a sportért futott a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) színeiben Sarka Kata és két szépségkirálynő. A kommentelők közül volt olyan, akinek volt ennél fontosabb mondanivalója is.Trend--Hétszer öltözött át egy este alatt Eva Longoria - Nem spórolt a szexi ruhákkalhttp://www.life.hu/trend/20141011-eva-longoria-szineszno-szexi-ruhai-az-alma-dijatadon.htmlEva Longoria nem spórolt a szexi ruhákkal, amikor az ALMA (The American Latino Media Arts Award) díjátadó gálára indult. A színésznő, aki a gála háziasszonya volt, hétszer öltözött át egyetlen este alatt. Megmutatjuk mindet, neked csak szavaznod kell a kedvencedre.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.