Csábító színek és különleges árnyalatok - őszi körömlakkmánia

manikűr körömlakk bordó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi más dobná fel a hangulatunkat egy borús őszi napon, mint egy imádnivaló szín a körmünkön? Az élénk pipacspiros és a türkiz lakkok után igazi felüdülés az őszi-téli körömlakktrend, azoknak legalábbis, akik rajonganak a sötétebb árnyalatokért. Kísérletezz velük kedvedre!

Ahogy előkerülnek a szekrényből az őszi-téli ruhadarabok, úgy sötétedik a körömlakktrend is. Tavaly óta töretlen népszerűségnek örvendenek a fémes árnyalatok, a bordó örök klasszikus, de lássuk, melyek azok a színek, amik idén kerültek fel a "trendlistára" - Esztergályos Viktória manikűröst faggattuk a témában. "2014 őszi körömlakktrendjében hódít a mély burgundivörös, a farmerkék, az olajzöld, de a fenséges aranyszín és a metálos ólomszürke is rendkívül divatos. A texturált, azaz a homok hatású lakkok is egyre népszerűbbek, szerencsére ma már rengeteg színből válogathatunk." Mutatjuk is, miről beszélt a szakértő.

Forrás: Instagram/pshiiit_polish, Louboutin

Bordó - az örök kedvcenc

Esztergályos Viktória személyes kedvencei idén ősszel a nőies vörösek és bordók, amik vonzzák a tekintetet - igazi dívának érzi tőle magát az ember.

1. Bobbi Brown, 2. The Body Shop, 3. Aden, 4. Catrice, 5. Rimmel, 6. Lancome

Nude lakkok - ha valami semlegesre vágysz

A természetesebb körmök kedvelőinek sem kell aggódniuk, ugyanis még mindig reneszánszát éli a nude körömlakk. Viki szerint ha igazán stílusos szeretnél lenni, a körmök közepére függőlegesen húzz egy-egy vékony csíkot egy sötét tónusú lakkal. Ha diszkrétebb mintára vágysz, akkor csupán egy-egy körmödet is díszítheted.

1. Essence, 2. Aden, 3. Guerlain, 4. Opi, 5. Estée Lauder, 6. MAC

Fémes színek - elegánsak és nagyon különlegesek

A fémes árnyalatok tavaly óta népszerűek - idén próbáld ki a félhold manikűrt fémes színekből, nagyon menő lesz!

Milyen körömforma hódít idén ősszel?

"A körömformák tekintetében a természetesebb vonal felé mozdult a divat, azaz az ovális illetve a legkerekített szélű kocka forma a legjobb választás. Mindkét fazonra jellemző, hogy a legtöbb hölgy kezén jól mutat, ugyanis a hosszabb körömágyat kihangsúlyozza, a rövidebbet pedig optikailag nyújtja" - meséli Esztergályos Viktória.
1. Bobbi Brown, 2. Clinique, 3. Guerlain, 4. MAC, 5. Miss Sporty, 6. Catrice, 7. Opi

Olajzöld és farmerkék - a 2014-es ősz slágerei

Ha unod a bordót és a nude árnyalatokat, kísérletezz szokatlan színekkel - nem is hinnéd, milyen jól mutatnak a körmökön. Királykék, farmerkék, olívazöld, fenyőzöld - egytől egyik álomszépek, és több ruhával kombinálhatók, mint hinnéd!

1. Yves Saint Laurent, 2. Catrice, 3. BeYu, 4. Estée Lauder, 5. The Body Shop, 6. Essence, 7. Maybelline, 8. Rimmel

A szerző kedvence

"Szeretem a nyári lakkok élénk színeit, de a sötét árnyalatok a nagy kedvenceim. Régen sosem tudtam volna elképzelni, hogy mondjuk sötétbordó legyen a körmöm, pár éve azonban imádom ezt a színt. Nemrég sötét farmerkék körmöket lakkoztam, meglepően jól passzolt szinte az összes szettemhez, most pedig az olívazöldön lesz a sor. A matt árnyalatokat kedvelem a legjobban, néha azonban egy-egy körmömet megbolondítom egy kis csillámmal vagy egy árnyalatban más színnel."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.