Eddig az arca beszélt helyette, de most megszólalt Renee Zellweger

Oscar-díj színésznő Bridget Jones botox Renee Zellweger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu megírta, sokkoló arcváltáson esett át a Briget Jones naplója filmsorozat Oscar-díjas színésznője. A 45 esztendős Renee Zellweger máris reagált az őt ért vádakra.

Renee a People magazinnak tett nyilatkozatában azt mondta, hogy azért néz ki másképpen, mert egészségesebb és boldogabb, mint valaha...

/1410/Renee20141021155945

"Egy másmilyen, boldogabb, teljesebb életet élek, és örülök, hogy ez talán látszik is" - állítja a színésznő, aki a barátai szerint nyugodt, ő pedig egészségesnek érzi magát. Renee szerint, aki a kimerültségre hivatkozva most lassabb tempóra vált, eddigi életvitele nem tette lehetővé, hogy kellő képpen vigyázzon magára, és elkerülhetetlen volt, hogy rossz döntéseket hozzon. Ezért döntött úgy, hogy végül változtat, ebben pedig szerelme, Doyle Bramhall is támogatja.

Sztárok és plasztikáik

Akad, akinek jót tett, más azonban már kevésbé mondhatja el magáról ugyanezt. Sztárok, akik a fiatalságért és a szépségért bármiért hajlandóak voltak – akármekkora árat is kellett értük fizetniük. A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatjátok.
Nem merevít, hanem lazít - tévhitek a botoxrólhttp://www.life.hu/drlife/20140603-tevhitek-a-botoxrol-ami-gyogyszer-es-nem-merevit-hanem-lazit.htmlMég azok a szépülni vágyó nők is összerezzennek a botox használatának lehetőségétől, akik korábban szilikonnal turbózták fel a kebleiket. Vajon a botox hatásait illusztráló képekről ránk tekintő, eltorzult sztárarcok tényleg ennek a csodaszernek a következményei? Hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, kipróbáltuk.Dr. Life--A botoxkirálynő Nicole Kidmannek igenis vannak ráncaihttp://www.life.hu/drlife/20140514-nicole-kidman-arca-a-2014-cannes-i-filmfesztivalon.htmlNicole Kidman állítólag lejött a botoxról- legalábbis arról a mennyiségről, amelytől az arca úgy nézett ki, mintha viaszból lenne. A cannes-i filmfesztiválon készült képek között kutatva találtunk egy fotót, amelyen jól látszik, hogy a 46 éves világsztárnak igenis vannak ráncai.Dr. Life--Új őrület: a szempillabotoxhttp://www.life.hu/trend/20121227-hosszabb-es-sotetebb-pillak-8-het-alatt-termeszetesen-latisse.htmlAhogy azt korábban a Life.hu megírta, ma már 3D hosszabbítással tartós, a műszempillánál természetesebb hatást érhetsz el. Ha azonban ez sem elég és úgy érzed, továbbra sem elég hosszúak és dúsak a pilláid, akkor számodra is jó hír, hogy hamarosan Európában is elérhető lesz egy szempillabotoxként elhíresült csodaszer.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.