Palvin Barni csodásan néz ki - friss képpel

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Palvin Barbara kifutó ruha smink ékszer szett gyémánt fülbevaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves magyar szépség csütörtökön Párizsban egy ékszerbemutatón villantotta bájos arcát, amelyet a hátrafogott frizura és egy pár gyémánt fülbevaló keretezett.

A bemutató főszereplője természetesen az ékszer volt, ez a magyarázata a visszafogott szettnek. Az egyszerű szabású fekete ruha, amelyet viselt leginkább csak dekoltázsával kelthetett figyelmet, ám így sokkal nagyobb hangsúly kerülhetett Barbi derekára, amelyet egy különleges, széles bőröv díszített. Az öv szó helyett már-már mídert kellene írnunk, annyira szélesen övezte a modell derekát.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Ez a kép egy korábbi bemutatón készült, a frissebben pegid itt nézhetes meg, hogy ragyogott - imádjuk! Barbi sminkje füstös szemmel és szinte nude-nak ható szájfestékkel szolídnak tűnt, de gyönyörűen kiemelte szép kék szemét és még mindig babás vonásait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.