Micsoda haj! Micsoda ruha! Micsoda nő! Liptai Claudia dögösen zsűrizik a Sztárban sztár döntőjében

Forrás: TV2 -
fashion week Sztárban sztár Liptai Claudia ruha nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztárban többnyire fekete-fehér összeállításokban láttuk az egyetlen női zsűritagot. Liptai Claudia azonban dögös, nőies szettre váltott a döntőre.

Már mutatjuk is.

Forrás: TV2

Hogy tetszik Liptai Claudia döntős összeállítása?

Liptai Claudia leszólta Szinetár Dóráthttp://www.life.hu/bulvar/20141021-liptai-claudia-a-tv2-sztarban-sztar-zsuritagja-leszolta-szinetar-dora-szinesznot-bereczki-zoltan.htmlAz epés megjegyzés a Sztárban sztár vasárnapi adásában hangzott el, ahol Claudia Szinetár Dóra vérmérsékletét bírálta.TV + Bulvár--Bakács: „Ha Liptai elfelejti, hogy bombanő, még ember is lehet"http://www.life.hu/bulvar/20141016-bakacs-tibor-kritikus-szerint-ha-liptai-claudia-elfelejti-hogy-bombano-meg-ember-is-lehet-belole.htmlA TV2 új vetélkedőjéről, a Bumm! című műsorról írta meg véleményét Bakács Tibor. A két műsorvezető, Liptai Claudia és Kasza Tibi sem úszta meg a kritikát.TV + BulvárDögös sortban zsűrizett Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20140921-liptai-claudia-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-dogos-sortban-zsurizett.htmlEgyre merészebb szetteket választ a TV2 Sztárban sztár című műsorában Liptai Claudia. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.