Last minute halloweenjelmez hétvégére

jelmez Macskanő Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén te is bekapcsolódnál a halloweeni buliőrületbe, de se kedved, se pénzed nincs extra jelmezbe bújni? Nincs okod az aggodalomra, a gardróbod alapdarabjaiból is látványos kosztümöt készíthetsz magadnak! 

Elő a feketével, itt az alvilág ünnepe!

Last minute kosztümötletekkel ritkán lehet jelmezversenyt nyerni, viszont a halloweeni hangulat megalapozására tökéletesen alkalmasak. Akár a buli előtt 1 órával is elkészítheted őket, hiszen nem igényelnek extra keresgélést. Az alapszetteket érdemes egy feltűnőbb sminkkel kiegészíteni, hogy a végeredmény valóban emlékezetes legyen.

Icipici pók

A kedvenc halloweeni dekorációs elemet 10 perc alatt kivitelezheted. A basic fekete nadrág és hosszú ujjú felső mellé csak 2 darab kiszuperált fekete harisnyára lesz szükséged. A lábravalókat tömd meg az otthon található tetszőleges töltőanyaggal (pl. újságpapír, zokni, vatta stb.), majd egy (két/sok) biztosítótű segítségével rögzítsd a hátadra. Érdemes egy vékony fonál segítségével lazán a karodhoz, illetve a kézfejedhez kötni őket, hogy valóban úgy tűnjön, mintha veled együtt mozognának az óriás póklábak.

Forrás: Instagram/cccaspersen, Facebook/Chrystina Marye, cosmaddict.com

Szörnyella de Frász

Az ördögi Disney-karaktert is könnyedén kivitelezheted az otthoni ruhaalapanyagokból, amennyiben rendelkezel egy kis fekete ruhával, vérvörös rúzzsal és körömlakkal. A Szörnyella életérzéshez elengedhetetlen a „felemás haj", amit egy éjszakára némi liszt segítségével otthon is megalkothatsz magadnak. A tartós tapadáshoz szükséged lesz valami ragadós anyagra, például tojásra vagy hajlakkra. Érdemes a kiegészítőkre is nagy hangsúlyt fektetned, Szörnyella szipkáját például egy ceruzával is helyettesítheted.

Forrás: Instagram/ktmoneyz, heidilarsenmakeup.com,

Divattippek Szörnyellától

Divatdiktáló mesehősök? Igen, Szörnyellától is van mit tanulni. Itt bemutattuk azt a 3 mesehőst, akinek a stílusát érdemes tanulmányoznod!

Modern Macskanő

Sajnos nem múlhat el beöltözős buli cicafarok és macskabajusz nélkül: a legkevésbé kreatív jelmez általában a buli estéjén fogan meg nőtársaink fejében, amiért nem is okolhatjuk őket, hiszen tényleg ez a legegyszerűbben kivitelezhető halloweeni (farsangi) kosztüm. Ha egy kicsit továbbgondolnád a fekete szemceruzás változatot, akkor meríts inspirációt Batman szexi ellenség-szerelméből, a Macskanőből. A fekete felső és cicanadrág kombót egészítsd ki egy fekete bőrkesztyűvel, illetve egy ugyanilyen színű övvel. A jelmez sava-borsát a festett álarc és a vörös rúzs adja meg. A szemed környékére tus vagy arcfesték segítségével rajzolj egy elegáns maszkot – a kevésbé ügyes kezűek még sablont is találnak hozzá a neten.

Forrás: halloweencostumesmax.com, Facebook/The Dark Knight Rises, Benjamin Riches

Life.hu-tipp:

A vörös rúzs egy igazi, örök klasszikus - itt profikat kérdeztünk arról, hogyan is kell szépen elkészíteni a látványos ajkakat. Ebben a cikkünkben pedig csodás paradicsompiros rúzsokat mutatattunk be - ezek még a halloweenbuliban is nagyon jól jönnek!

Távol állnak tőled ezek a maskarák? A beöltözős bulin sem kell levetkőznöd csajosan elegáns stílusod - itt már mutattunk 3 klasszikusan elbűvölő jelmezötletet.

Farsangi jelmeztipp: Ó, azok a húszas évek...http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140129-hogyan-legyek-jo-no-farsangi-jelmeztipp-o-azok-a-huszas-evek.htmlAlig léptünk ki a karácsonyi és szilveszteri ünneplésből és szusszantunk pár hetet, máris a nyakunkon a farsangi szezon. Idén is mutatok pár könnyen kivitelezhető jelmezötletet. Ma például egy egészen különleges, mégis egyszerűen elkészíthető darabot. Kezdjük is!Hogyan legyek jó nőOrigoJónő videó: kislányosan szexi jelmezhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140122-hogyan-legyek-jo-no-keszits-kislanyosan-szexi-farsangi-jelmezt.htmlAlig léptünk ki a karácsonyi és szilveszteri ünneplésből és szusszantunk pár hetet, máris a nyakunkon a farsangi szezon. Idén is mutatok pár könnyen kivitelezhető jelmezötletet, kezdetnek például ezt:Hogyan legyek jó nőA legcukibb farsangi jelmez - Öltözz Minnie egérnek!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130214-hogyan-legyek-jo-no-minnie-eger-jelmez-farsangra.htmlIsmét itt a farsang, az év legmókásabb időszaka. Tavaly nagy örömmel öltöztem be, gondoltam, idén sem szakítom meg a hagyományt. Készítettem tehát egy videót Minnie egér jelmezéről komplett sminkkel, ruhával, hajjal. Mindent megtaláltok a videóban, kivéve egy dolgot, méghozzá azt, miként készül Minnie egér füle-haja, erre a kérdésre egy régi videóm ad választ. Sok sikert mindenkinek!Hogyan legyek jó nő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.