Borzasztó! 40 centis derekat fűzött magának Kelly

Forrás: Northfoto -
fűző alak vékony képregény szexi derék New York mesehős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves lánynak kislányként fiús alakja volt, de imádta a képregények szexis mesehőseit. Hála a fűzőnek, most már elégedett a vonalaival – még ha azok közel sem nevezhetők természetesnek.

Nem véletlenül ugrik be egy rajzfilmfigura (és egy kicsit talán Nicki Minaj) képe, amikor ránézünk Kelly Lee Dekay derekára: a divattanulmányokat folytató lányt elmondása szerint az egyik legszexibb mesehős, Jessica Rabbit (A Roger nyúl a pácban című rajzfilm szereplője) inspirálta egyre szorosabbra húzott fűzője és egyre keskenyedő formái elérésében.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Kié a legvékonyabb?

Kellyé 40 centis, ám nem ő az egyedüli, aki vékonyra fűzött alakjával érte el azt a bizonyos 15 perc hírnevet: Michele Koebke képes volt három éven át, minden nap - igen, még alvás közben is - hordani fűzőjét, hogy elérje az álomméreteket. Senkinek nem ajánljuk, hogy utána csinálják: egészségügyi problémáiról ide kattintva olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.