Ha Cindy Crawford melletted ébredne fel, így nézne ki

Forrás: Cindy Crawford/Twitter -
adomány kezdeményezés kampány ébredés szupermodell szelfi gyerekek smink nélkül Szíria Cindy Crawford helyzet WakeUpCall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétségtelen, hogy a 48 éves szupermodell smink nélkül is gyönyörű – és még a jó ügyért sem rest kiállni.

Nem elég, hogy magazinok és divatmárkák tucatját hódította meg szépségével (a férfiak hadáról nem is beszélve), de Cindy Crawford még a jó ügyért is hajlandó kiállni – még akkor is, ha mindezt smink nélkül kell tennie.

Forrás: Cindy Crawford/Twitter

A szupermodell is csatlakozott a WakeUpCall nevet viselő kezdeményezéshez, amellyel az UNICEF szíriai gyerekek nehéz helyzetére irányítaná a figyelmet egy közvetlenül ébredés után készített önfotóval. Ami Cindy esetében nagyon stílusos és szexi – pont, ahogyan azt már tőle megszokhattuk.

Mi az a WakeUpCall?

Többek között Naomi Campbell is csatlakozott már az UNICEF által indított kezdeményezéshez, amelynek lényege, hogy a közvetlenül ébredés után készített szelfit a világhálóra kell feltölteni és a WakeUpCall hashtaggel ellátni. A befolyt összeget a rászoruló szíriai gyerekek megsegítésére fordítják

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.