Kim Kardashian nosztalgiacicikkel készül a halloweenre

buli Kim Kardashian jelmez dekoltázs kim kardashian Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok imádják a halloweent, de azt még jobban, hogy Twitteren vagy Instagramon meg is mutathatják magukat a rajongóknak. Kim Kardashian már hangolódik, nem is akárhogyan! A celebmami a legszexisebb fotóit válogatta ki kedvcsinálóként.

2012-ben például Macskanőként pózolt tetőtől talpig lakkbőrben. Hiába, Kim már csak tudja, mitől döglik a légy Kanye West.

Forrás: Instagram / Kim Kardashian West

Aztán talált egy fotót 2010-ből is, amikor párducasszonyként szintén kezeslábasban nyomta, de lényegesen többet mutatott magából. Nem állítjuk, hogy Kim Kardashian a követendő példa a halloween buliba - kivéve akkor, ha szeretnéd, hogy NAGYON megbámuljanak!

Forrás: Instagram / Kim Kardashian West

Készülj Takács Nórával halloweenre!

Díszíts kreatívan halloweenre: Takács Nóra, a Life.hu szépségszakértője tökéletesen csipkézett töklámpással tette ezt, amelyet a videója alapján gyerekjáték lesz elkészítened. Jelmezkiegészítőnek is jól jön majd a zokniból lett alkalmi kesztyű, aminek elkészítését itt mutattuk meg. Akár vendégeket vársz, akár vendégségbe mész, készíts gusztustalan finomságokat - zabálni fogják. És ha minden megvan, akkor már csak a te jelmezed hiányzik! Mi lenne, ha szép boszorkánnyá válnál?

Közeledik halloween - ijesztő filmekkel készüljünk rá!http://www.life.hu/kult/20141028-szorakoztato-filmosszeallitas-halloweenre.htmlOktóber 31-ének éjszakája hagyományosan a borzongásé: szellemeké, boszorkányoké, démonoké - no meg a beöltözős buliké és a horrorfilmeké. Ha valaki egy kis filmes borzongással szeretné ünnepelni ezt a jeles napot, annak íme, az ajánlataink, moziba menős és otthoni lehetőségekkel egyaránt.Kult--Last minute halloweenjelmez hétvégérehttp://www.life.hu/trend/20141027-last-minute-halloween-jelmez-hetvegere-szexi-es-csinos-oltozetek-halloween-buliba.htmlIdén te is bekapcsolódnál a halloweeni buliőrületbe, de se kedved, se pénzed nincs extra jelmezbe bújni? Nincs okod az aggodalomra, a gardróbod alapdarabjaiból is látványos kosztümöt készíthetsz magadnak! TrendOrigoÁllati kosztümök! Így öltöznek a cukiságok halloweenkorhttp://www.life.hu/news/20141008-igy-oltoznek-a-haziallatok-kutyak-macskak-halloweenkor-vicces-kosztumok-jelmezek-az-allatokon.htmlAmerikában már nemcsak a gyerekeket öltöztetik be halloweenkor, hanem a gazdik kedvenceiket is őrültebbnél őrültebb kosztümökbe bújtatják.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.