Letícia spanyol királyné rúzs öregít szabály arcfesték smink miniszterelnök füstös szem Chile Madrid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A spanyol uralkodónő egy kicsit mintha túlgondolta volna az arcfestést a chilei miniszterelnök fogadására.

Bár a mai divat szerint minden megengedett, egy királynénak mégis illik betartania a klasszikus szabályokat – legyen az öltözködés vagy smink.

Forrás: Northfoto

Sajnos úgy tűnik, Letícia királyné ezúttal nem akarta a véletlenre bízni a messziről is észrevehető arcfestéket, ezért nem csupán a szemeit hangsúlyozta egy füstös szemsminkkkel, hanem ajkait is egy feltűnő, bordó színű rúzzsal emelte ki. A kettő együtt nekünk már sok, ráadásul sokkal öregebbnek néz ki vele - ti mit gondoltok?

Hogy tetszik Letícia királyné sminkje?

Letícia, a stíluskirálynő

VI. Fülöp koronázása óta egy újabb királyi híresség bukkant fel a divatimádó hercegek és hercegnők körében: Letícia spanyol királyné igenis van olyan jó, mint Katalin hercegnő - a Life.hu ITT már bizonyította álláspontját.

Letícia spanyol királyné smink nélkül is elbűvölő!http://www.life.hu/trend/20140913-smink-nelkul-kiserte-iskolaba-lanyait-a-gyonyoru-spanyol-kiralyne-leticia.htmlVI. Fülöp spanyol király és felesége, Letícia - mint rendes szülők - iskolába kísérték leányaikat, akik épp oda járnak iskolába, mint felséges apukájuk.Trend--Katalin hercegnő visszatért és megmutatta formás lábaithttp://www.life.hu/trend/20141022-katalin-hercegno-megmutatta-formas-labait-a-wildlife-of-the-year-dijatado-estejen.htmlA hercegné hivatalosan is belevetette magát a királyi teendőibe: kedd este már egy díjátadó esten mutatta meg formás virgácsait.Trend--Új stílusikon született - less be Maxima holland királyné gardróbjába!http://www.life.hu/trend/20141019-maxima-holland-kiralyne-stilusikon-lett-ime-a-ruhatara.htmlNem olyan sovány, mint Katalin vagy Letícia, de ugyanolyan jól öltözik, mint "kolléganői". Szerepelt már a Vogue címlapján, a világ legnagyobb államfői pedig megőrülnek érte. A negyvenéves Maxima holland királyné stílusa nagyszerű, változatos, az pedig nagyon szimpatikus, hogy nőies és bájos. Meglestük, hogyan divatozott a királyné 2014-ben - lássuk, mit tanulhatunk tőle!TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.