21 év után levágatta hosszú, göndör haját a Barátok közt-ös Nyári Dia

göndör haj Nyári Diána vágás hosszú haj Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Diána, a Barátok közt színésznője megszabadult hosszú, göndör fürtjeitől és vállig érő, frufrus frizurát vágatott magának. Ez ám a nagy változás!

Már csak emlék a hosszú, bongyor frizura Nyári Diának, aki a napokban 21 év után végre elszánta magát és beült a fodrászszékbe. A Barátok közt Hannája így festett régen:

Forrás: Facebook/Nyári Diána

És ilyen most, frufruval, rövidebb fazonnal:

Forrás: Facebook/Nyári Diána

Dia közösségi oldalán megoszlanak a vélemények új külsejéről, nekünk nagyon bejön.

Szerinted melyik haj áll jobban Nyári Diának?

Legyél cserfes és vagány, mint Szabó Zsófi! 5 szépségtipp egyetlen fotónhttp://www.life.hu/trend/20141110-szabo-zsofi-szepsegtippek-hajrol-sminkrol-es-frizurarol.htmlSzabó Zsófi az After X-ben hétről hétre kamerák elé áll, ahol bombaformában van. Bár sokak szerint a színésznő-műsorvezető jobban néz ki smink nélkül, egy kis szemhéjpúder vagy rúzs teljesen feldobja az arcát - cserfes, vagány és szexi lesz tőle. Interaktív fotón öt olyan szépségtippet mutatunk, amit érdemes ellesned tőle.Trend--Ördög Nóra a legjobban öltözött műsorvezetőhttp://www.life.hu/trend/20141110-ordog-nora-a-legjobban-oltozott-tehetsegkutatos-musorvezeto-a-life-hu-szavazasa-alapjan.htmlKi a legjobban öltözött tehetségkutatós műsorvezető? – kérdeztük a Life.hu olvasóitól. A szavazatok alapján egyértelmű a válasz. Íme, az eredmény.Trend--Bizarr divat Koreában: támadnak a szőrös női puncikhttp://www.life.hu/trend/20141107-koreaban-szemeremszor-transzplantaciot-kernek-a-nok-hogy-dusabb-legyen-a-szoruk.htmlKoreában divatba jött a női szeméremszőr transzplantáció.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.