Ellentétek vonzásában: ruhadarabok, amik a tél sztárjai lesznek 2014-ben

Forrás: Thinkstock -
fashion week kardigán nadrág kabát stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akármennyire is imádjuk az idei ősz slágerdarabját, a poncsót, télen ez már sajnos nem elég a ruha fölé. De attól még, hogy hamarosan itt vannak a mínuszok, nem kell csökkennie a divat iránti szenvedélyednek - mutatunk is 4 olyan ruhadarabot, amik az idei szezon sztárjai lesznek. 

Oversize szövetkabát

Először talán azt érzed, hogy ormótlan, abszolút nem nőies, és még erősít is. Pedig ha megtalálod a megfelelő oversize kabátot, imádni fogod a méretes, sokszor pongyolára emlékeztető kabátokat. Csak arra figyelj, hogy szűk alsórésszel viseld őket, egy bő nadrággal vagy hosszú szoknyával nem igazán mutatnak jól. Viselheted magas sarkúval, bokacsizmával, sőt, még akár edzőcipővel és szűk farmerrel is - így az összhatás laza lesz és trendi. És hogy milyen színűt válassz? Mi a szürkére, a feketére és a camelre voksolunk.

1. Bershka 15.995 forint, 2. Zara 49.995 forint, 3. Mango 39.995 forint, 4. Massimo Dutti 64.995 forint, 5. Stradivarius 22.995 forint

Motorosnadrág

Lehet bőr vagy bőr hatású, farmer, esetleg pamut vagy polár anyagú egy kis rafinériával, a lényeg, hogy fekete legyen és nagyon szűk. Ezek a darabok egyrészt slankítanak, másrészt remekül kombinálhatók a szezon oversize sztárjaival.

1. Stradivarius 8.995 forint, 2. New Yorker 9.990 forint, 3. H&M 6.990 forint, 4. Zara 9.995 forint, 5. Mango 7.995 forint

Méretes, kötött kardigán

Igen, talán kicsit olyan, mintha előkotortad volna a nagyi kardigánját, viszont kényelmes és hihetetlenül praktikus ruhadarab! Sőt, még szexisen is viselheted, ha egy szűk toppal vagy mondjuk csipkefelsővel kombinálod.

1. H&M 9.990 forint, 2. Mango 13.995 forint, 3.New Yorker 4.990 forint, 4. Zara 14.995 forint, 5. Zara 14.995 forint

Kislányos szoknya

A ceruzaszoknya nőies és szexi, de valljuk be, néha nem árt a változatosság. Az A vonalú szoknyák fénykorukat élik, csakúgy, mint a hullámos aljú minik és midik, vastag harisnyával pedig télen sem kell elbúcsúznod tűlük. Ha a minit nem érzed közel a stílusodhoz, ruházz be hosszabb, "királylányos" darabokra, amiket kombinálj egyszerű, szűk felsőkkel vagy garbóval.

1. Mango 8.995 forint, 2. H&M 8.990 forint, 3. New Yorker 3.990 forint, 4. Zara 11.995 forint, 5. Bershka 4.995 forint
Köszöntsd elegáns manikűrrel a telet!http://www.life.hu/trend/20141111-vilagmarka-inspiralta-manikur-esztergalyos-viktoria-mukormos-igy-kesziti-el.htmlIgazán különleges manikűrt készítünk ma, ugyanis egy híres angol divatház ikonikus mintáját festjük fel a körmünkre. Egyszerű, mégis mutatós lesz a végeredmény.Trend--5 kérdés a szépségről: Szinetár Dórahttp://www.life.hu/trend/20141110-5-kerdes-a-szepsegrol-szinetar-dora-szineszno-mesel-szepsegapolasrol.htmlSokat változott az utóbbi időben a magyar színésznő: fiúsra vágatta a haját, lényegesen merészebb lett a sminkelés terén, és remekül érzi magát. A Life.hu sorozatában ezúttal Szinetár Dóra szépségtrükkjeiről olvashattok.Trend--Barbi, Enikő és a többiek - magyar szépségek a Victoria's Secret kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20141104-magyar-modellek-a-victorias-secret-fehernemuceg-kifutojan-mihalik-eniko-palvin-barbi.htmlHétfő este jelentette be Instagram-oldalán Mihalik Enikő, hogy idén ismét ott lesz az év egyik legnagyobb show-ján, a decemberi Victoria's Secret-bemutatón. Nem ez az első alkalom, hogy a békéscsabai szépség ott van a legnagyobb sztárok között, és nem is ő az egyetlen magyar, akinek ez sikerült. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.