Valerie Hernandez Tokió szépségkirálynő Miss International 2014 Kármán Dalma szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Puerto Ricó-i Valerie Hernandez fejére került a korona: 73 lány közül őt választották Miss International 2014-nek a keddi tokiói döntőn.

A Puerto Ricó-i szépség könnyekkel fejezte ki örömét, mikor a tavalyi győztes, a fülöp-szigeteki Bea Santiago megkoronázta. „Ez nem csak egy titulus, ez az egyik legnagyobb felelősség" – mondta a korábban a Pizza Hutban és Professional Gymben is dolgozó 21 éves tanuló-modell.

Valerie Hernandez Forrás: AFP

„Miss Internationalként a szeretet, a béke és az egység üzenetét szeretném közvetíteni." (Zárójeles megjegyzésünk: ez a mondat általában egy szépségkirálynőnél sem maradhat el.) A királynő udvarhölgyei Zuleika Suárez, Punika Kulsoontornrut, Victory Tooby és Mila Romppanen lettek.

Magyarországot Kármán Dalma képviselte, aki sajnos nem jutott a legjobbak közé.

Kármán Dalma Forrás: Facebook/Kármán Dalma

Közösségi oldalán így köszönte meg a támogatást: „Nemcsak a döntő alatt, hanem az egész ittlétem során nagyon sokat jelentett az, hogy tudtam, otthon szurkolnak nekem! Sajnos helyezést nem értem el, de gazdagabb lettem rengeteg baráttal, nemzetközi kapcsolattal és rengeteg pozitív energiával, amit Japán adott nekem! Imádtam minden egyes pillanatát és remélem, hogy meg tudtam mutatni nektek is egy új világot."

Dollármilliók gyönyörű kebleken - A világ legdrágább melltartójának történetehttp://www.life.hu/trend/20141111-a-victoria-s-secret-fantasy-bra-nevu-luxusmelltartoja-1996-ota-letezik-gisele-bundchen-claudia.htmlMinden évben a legsikeresebb és legnépszerűbb modell viselheti a világ legnagyobb fehérneműshow-ján, a Victoria's Secret kifutóján a Fantasy Bra névre hallgató méregdrága csodamelltartót. Idén először nem egy, hanem két modell mutatja majd be a többmilliós fehérneműket, de lássuk, hogy 1996 óta kik viselhették ezeket a kreációkat.TrendOrigoPásztor Anna rövidre váltott - a Rising Starban mutatta meg új hajáthttp://www.life.hu/trend/20141111-pasztor-anna-a-tv2-rising-star-zsuritagja-rovidre-vagatta-hajat.htmlHosszú szőke haját vagány rövidre vágatta Pásztor Anna, a Rising Star zsűritagja. Így sem rossz a séró, de vajon ezzel a katonás frizurával, mennyire tudja majd váltogatni színpadi külsejét az extravagáns énekesnő?!Trend--Ne kövesd Jennifer Lawrence-t, ha nem akarsz mellet villantanihttp://www.life.hu/trend/20141111-jennifer-lawrence-mellet-villantott-az-ehezok-viadala-a-kivalasztott-premierje-utani-partin.htmlMegjárta a színésznő azzal a szép kivágással, ami egy villantással tette fel a pontot Az éhezők viadala legújabb részének bemutatójára.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.