Katalin hercegnő szerint is a pöttyös az igazi

Forrás: AFP/Paul Hackett -
blúz terhesség pöttyös Katalin hercegnő otthon pocak jótékonykodás Kensington-palota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercegnője egy jótékonysági esten mutatta meg kerekedő pocakját.

Mióta jobban érzi magát a második gyermekét váró Katalin, egyre több nyilvános szereplésen láthatjuk viszont.

Forrás: AFP/Paul Hackett

Ezúttal ki sem kellett hozzá mozdulnia otthonából, hiszen házhoz, pontosabban az oly sokszor felújított Kensington-palotához jött egy gyermekek lelki egészségével foglalkozó alapítvány, akiknek munkáját épp a hercegnő támogatja. Katalin ez alkalomból egy pöttyös peplum blúz alá bújtatta egyre kerekedő pocakját, amelyhez egy térdig érő szoknyát húzott. Katalin stílusa az utóbbi időben láthatóan megváltozott, amiért az új stylistja, a korábban személyi asszisztensként dolgozó Natasha Archer felelős.

Hogy tetszik Katalin hercegnő ruhája?

Így lett stíluskirálynő Kaltainból

Hosszú utat járt be Katalin hercegnő, mire kikiáltották Anglia legjobban öltözött asszonyának. Nézd meg ITT, hogyan lett az egykori Kate Middletonból a legstílusosabb királyi híresség.
Méhméreggel szépül Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20141119-katalin-hercegno-es-kamilla-hercegne-mehmerget-tartalmazo-maszkkal-szepulnek.htmlA saját nevével fémjelzett kozmetikai márka tulajdonosa, Deborah Mitchell elárulta, mivel tartja karban szépségét a brit hercegnő.Trend--Megszólalt Katalin hercegnő öccse: vége a reggeli rosszulléteknekhttp://www.life.hu/csalad/20141113-katalin-hercegno-reggeli-rosszulletei-elmultak-occse-james-middleton-szerint.htmlJames Middletonnal az ABC News ült le beszélgetni, és egy csomó érdekes dolgot osztott meg nővéréről, nagybácsi szerepéről és sok más egyébről.Család--Vilmos lemond a trónról Katalin miatt?http://www.life.hu/news/20141031-vilmos-herceg-lemond-a-tronrol-varandos-felesege-katalin-miatt-a-globe-magazine-szerint.htmlLapértesülés szerint Vilmos herceg kész lemondani a trónról, hogy kímélje a várandós Katalin hercegnőt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.