Jennifer Lawrence Gwyneth Paltrow mustra stílus Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November végén a sztárok is hangolódnak már az ünnepekre. Az éjkék helyét átvette az olívazöld, Jennifer Aniston Gwyneth Paltrow-val párbajozott, Reese Witherspoon pedig elvarázsolt bennünket. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!

Hangolódj az ünnepekre!

Piros, fekete és csipke nélkül nincs ünnepi ruha, Kylie Minogue és Olga Kurylenko pedig már megkezdték a ráhangolódást. Kinek sikerült jobban?

Fekete és éjkék helyett olívazöld

Imádjuk ezt az árnyalatot, így nem csoda, ha azonnal elaléltunk Nieves Alvarez Elie Saab ruhakölteménye láttán. Az pedig sosem volt kérdés, hogy a vörös hajú Christina Hendricksnek is remekül áll ez a szín. Imádtuk!

Micsoda kombinációk!

Csíkok, kockák, extra kiegészítők - így kell ezt csinálni. A Pletykafészek sztárja, Leighton Meester zöld kistáskával dobta fel monokróm szettjét, Juana Acosta pedig Diorra voksolt. Jól is tette!

Minél sötétebb, annál jobb

Ha élénk ajkak helyett valami démonibbra vágysz, tanulj Rihannától vagy Kim Kardashiantól. Sötét hajú, barnább bőrű hölgyeknek remekül áll ez a bevállalós stílus, mi azért kissé sokalljuk Kim műviességét - ha akarná, sem tagadhatná le a plasztikázást.

Szexi vagy közönséges?

Imádjuk a terepzöld-fekete összeállításokat, csakúgy, mint a szexi combcsizmákat, Keke Palmer azonban nem győzött meg bennünket. Kimberly Cole szettje láttán sem ájultunk el - lehet, hogy Jennifer Lopezen imádtuk volna, Kim azonban nem tudta viselni ezt a szettet.

Csak semmi villantás, dekoltázs!

Rita Orától és Nicole Scherzingertől már megszoktuk a szuperszexi szetteket, a héten azonban jócskán visszafogták magukat. Mit szóltok?

Nővérek harca

Jessica Simpson eszméletlenül lefogyott az utóbbi időben, ezt pedig igyekszik is közszemlére tenni. Így már simán felveheti a versenyt mindig nádszálkarcsú húgával, Ashlee-vel.

Brad Pitt exei a divatban is ugyanazt szeretik

A héten Jennifer Aniston és Gwyneth Paltrow választott nagyon hasonló kreációt. Nekünk Gwyneth szettje sokkal jobban bejön - ennek főképp a fukszia clutch és a rúzs az oka.

A hét legszebbjei

Reese Witherspoon csúcsformában promotálja új, Wild című filmjét. Csak mi látjuk így, vagy a színésznő tényleg szebb, mint valaha? Örök kedvencünk, Jennifer Lawrence sem okozott csalódást: a dögös színésznő természetesen ismét Diorban bűvölte el csodálóit, és persze bennünket is. Wow!

Ellentétek vonzásában: ruhadarabok, amik a tél sztárjai lesznek 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20141110-ruhadarabok-amik-a-tel-sztarjai-lesznek.htmlAkármennyire is imádjuk az idei ősz slágerdarabját, a poncsót, télen ez már sajnos nem elég a ruha fölé. De attól még, hogy hamarosan itt vannak a mínuszok, nem kell csökkennie a divat iránti szenvedélyednek - mutatunk is 4 olyan ruhadarabot, amik az idei szezon sztárjai lesznek. Trend--Divatozás a magyar tehetségkutatókban - így dolgoznak a gigaprodukciók stylistjaihttp://www.life.hu/trend/20141113-divat-es-styling-a-tehetsegkutatokban-mesel-az-x-faktor-es-a-rising-star-stylistja.htmlKritizálni mindenki tud, de ízlésről kár vitatkozni. A legtöbben nem is gondolnák, mennyi munka áll egy gigashow mögött, ahogy azt sem, mennyit tesz hozzá egy kreatívan kiválasztott szett egy-egy produkcióhoz. De vajon min múlik, hogy Ördög Nóra mennyire decens, Tóth Gabinak pedig milyen mély a dekoltázsa? Az X-Faktor és a Rising Star stylistjaival kerestük a válaszokat a fenti kérdésekre.TrendOrigoKöszöntsd elegáns manikűrrel a telet!http://www.life.hu/trend/20141111-vilagmarka-inspiralta-manikur-esztergalyos-viktoria-mukormos-igy-kesziti-el.htmlIgazán különleges manikűrt készítünk ma, ugyanis egy híres angol divatház ikonikus mintáját festjük fel a körmünkre. Egyszerű, mégis mutatós lesz a végeredmény.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.