A nézők döntöttek: Íme Ördög Nóra fellépőruhája

Forrás: Facebook/Rising Star -
TV2 Rising Star Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Erre a ruhára is sokan szavaztatok, így Nóri gyorsan szettet váltott. Hogy tetszik?" - ezt a kérdés tették fel a szerkesztők a Rising Star Facebook oldalán, ezen a héten ugyanis a nézők dönthettek arról, mit viseljen Ördög Nóra. Mindeközben Pásztor Anna extrémben szexizett.

A kommentelők egy része szerint jobb volt a másik, van, aki szerint Nóri mindenben csinos, és olyan is, aki szerint ez a szett tökéletes választás. Te mit gondolsz?

„Cseréld le a stábod!" Így oltották korábban Ördög Nórát a kommentelők Forrás: Facebook/Rising Star

Divatozás a magyar tehetségkutatókban:

Kritizálni mindenki tud, de ízlésről kár vitatkozni. A legtöbben nem is gondolnák, mennyi munka áll egy gigashow mögött, ahogy azt sem, mennyit tesz hozzá egy kreatívan kiválasztott szett egy-egy produkcióhoz. De vajon min múlik, hogy Ördög Nóra mennyire decens, Tóth Gabinak pedig milyen mély a dekoltázsa? Az X-Faktor és a Rising Star stylistjaival kerestük a válaszokat a fenti kérdésekre. Cikkünket itt érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.