Villantások és elegancia felsőfokon: ruhamustra az American Music Awards-díjátadón

Selena Gomez Kendall Jenner Julianne Hough Kylie Jenner Kate Beckinsale Nicki Minaj American Music Awards Heidi Klum Rita Ora Fergie Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez az az esemény, ahol a sztárok bátran elengedhetik a fantáziájukat: az American Music Awardson szinte kötelező elem a sok villantás, a szupermély dekoltázs és az aligruha. Idén egyetlen sztár ruhája sikeredett csak kissé botrányosra, durva villantások helyett pedig visszafogott dekoltázsok és felsliccelt darabok lepték el a vörös szőnyeget. Jöjjön a ruhamustra a Rihanna- és Miley Cyrus-mentes díjátadóról!

Villantások dögivel

Kendall Jenner

A modell elővette az elegánsabbik oldalát, ugyanakkor nem mondott le arról, hogy közszemlére tegye a divathetek kifutóit is megjárt testét. A választása egy áttetsző Yigal Azrouël darabra esett, amit konszolidált frizurával és egy egyszerű, fekete magas sarkúval kombinált.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Bleona

Ám Kim Kardashian kishúga elbújhatott a tévésztár Bleona mellett: ő tényleg komolyan vette a meghökkentő viseletet, így egy jobbfajta halászhálóban, falatnyi tangabugyiban és mellbimbótapaszban lépett a kamerák elé.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez ismét egy 'hoztam is meg nem is' ruhát választott, méghozzá a Reem Acra divatháztól. Ügyesen kombinálta a visszafogott színt a merész fazonnal, és bár lényegesen szolidabb volt, mint szokott, így is hozta a JLo-s formáját. A flitteres cipőt különösen imádtuk!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Heidi Klum

A németek imádottja is egy JLo-s pillanatra vágyhatott a vörös szőnyegen. Hiába eszméletlen még most is Heidi alakja, ez a ruha nagyon nem lett a kedvencünk. De az is lehet, hogy nem a Versace darab tehet a dologról, hanem a cukorkaszínű szandál.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Kylie Jenner

A Kardashian klán másik tagja egy borvörös Alexandre Vauthier darabban érkezett, és tett arról, hogy a ruha minden egyes kivágása mélyre sikerüljön.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Zendaya Coleman

A fiatal világsztárt az estére a '70-es évek inspirálta: metálfényű Georgine Spring kreációja és a pasztellszínű bőrtopja üde színfolt volt a gála darabjai között.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Fergie

A szexi anyuka egy fekete-metál Halston Heritage darabban pompázott, és meg kell hagyni, tényleg eszméletlen formában van!

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Nicki Minaj

A művésznő igazi pálforduláson eshetett túl az utóbbi időben - legalábbis erre enged következtetni ez az Alexander Wang szett. A combján kívül nem sokat mutatott Minaj kisasszony, de jól állt neki!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Akik az eleganciára szavaztak

Rita Ora

A világsztár egy kanárisárga Zac Posen ruhával örvendeztetett meg bennünket, amit egy egyszerű, mégis cseles frizurával és sárga-nude sminkkel párosított. Nekünk bejön ez az új, elegáns stílus, Rita!

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Kate Beckinsale

Nem lepődtünk meg azon, hogy a művésznő ismét remekelt: az egyszerű, mégis szexi Kaufmanfranco ruhához tökéletesen passzolt a gyémánt Bulgari nyakék.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Olivia Munn

A színésznő Oscar-szobornak öltözött, de nem kellett volna. Nekünk aranyból is megárt a sok, még akkor is, ha a ruha a Lanvin fogasairól származik. A drámai rúzs és a frizura sem lett a kedvencünk. Bocsi, Olivia!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Selena Gomez

A mindössze 22 éves világsztár vasárnap este megmutatta, hogyan is fog kinézni mondjuk 15 év múlva. Valószínűleg ugyanígy. Selena talán kissé túlzásba vitte az eleganciát, a dolgot még az sem menti meg, hogy a ruha háta csodaszép volt.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown
Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Julianne Hough

A színésznő egy narancsszínű Zuhair Murad ruhakölteményben mutatta meg, hogy igenis szükség van üde színekre a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Ki volt a legszebb a díjátadón?

Brad Pitt exei összecsaptak - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20141121-a-life-hu-stilusmustrajaban-szerepel-jennifer-aniston-jennifer-lawrence.htmlNovember végén a sztárok is hangolódnak már az ünnepekre. Az éjkék helyét átvette az olívazöld, Jennifer Aniston Gwyneth Paltrow-val párbajozott, Reese Witherspoon pedig elvarázsolt bennünket. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!TrendAFPEllentétek vonzásában: ruhadarabok, amik a tél sztárjai lesznek 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20141110-ruhadarabok-amik-a-tel-sztarjai-lesznek.htmlAkármennyire is imádjuk az idei ősz slágerdarabját, a poncsót, télen ez már sajnos nem elég a ruha fölé. De attól még, hogy hamarosan itt vannak a mínuszok, nem kell csökkennie a divat iránti szenvedélyednek - mutatunk is 4 olyan ruhadarabot, amik az idei szezon sztárjai lesznek. Trend--Divatozás a magyar tehetségkutatókban - így dolgoznak a gigaprodukciók stylistjaihttp://www.life.hu/trend/20141113-divat-es-styling-a-tehetsegkutatokban-mesel-az-x-faktor-es-a-rising-star-stylistja.htmlKritizálni mindenki tud, de ízlésről kár vitatkozni. A legtöbben nem is gondolnák, mennyi munka áll egy gigashow mögött, ahogy azt sem, mennyit tesz hozzá egy kreatívan kiválasztott szett egy-egy produkcióhoz. De vajon min múlik, hogy Ördög Nóra mennyire decens, Tóth Gabinak pedig milyen mély a dekoltázsa? Az X-Faktor és a Rising Star stylistjaival kerestük a válaszokat a fenti kérdésekre.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.