Pattanásos és narancsbőrös lett Barbie baba egészséges változata

Forrás: lammily.com -
szeplő baba matrica narancsbőr Barbie baba kiegészítő játék stria pattanás anyajegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valósághű kiegészítőket kapott a Lammily névre keresztelt baba: a játékokhoz mostantól nem csupán anyajegyeket és szeplőket ábrázoló matricákat vásárolhatunk, hanem narancsbőrrel és striákkal is ékesíthetjük őket.

Nickolay Lamm tavaly debütált az életképtelen testű Barbie baba egészségesebb változatával, aki a Lammily fantázianevet kapta. Az amerikai művész egy 19 éves lány normál testalkata alapján készítette el a játékot azzal a céllal, hogy megmutassa, az átlagos igenis gyönyörű.

Forrás: lammily.com

A szélesebb csípővel, alacsonyabb termettel és kerekebb idomokkal megáldott Lammily babák mostantól narancsbőrt, striát, anyajegyeket, pattanásokat és sportban szerzett sérüléseket imitáló matricás kiegészítőkkel is megvásárolhatók, hogy mind a kicsik, mind pedig a nagyok elfogadóbban viszonyuljanak a hétköznapi nőkhöz.

Hiába szép, életképtelen Barbie teste

Hosszú combok, vékony derék, telt mellek, sármos férj, szép kocsi és ház - Barbie sokáig az amerikai álom megtestesítője volt, és minden kislány rá akart hasonlítani. Csakhogy ez egyszerűen lehetetlen. Barbie babáról szóló cikkünket ide kattintva olvashatod el.
Fejleszd az érzelmi intelligenciádat nagyszerű társasjátékokkalhttp://www.life.hu/csalad/20141106-harom-erzelmi-intelligenciat-fejleszto-tarsasjatek.htmlAz érzelmi intelligencia az a képesség, amelynek segítségével saját és embertársaink érzelmeit felismerjük, azonosítjuk, értelmezzük és kezeljük. Hatással van emberi kapcsolataink minőségére, a stresszel szembeni magatartásunkra és tanulási, munkahelyi eredményességünkre is. Éppen ezért nem árt, ha fejlesztjük azt. Íme, négy nagyszerű társasjáték, ami a segítségedre lehet ebben.Család--Összeverték Barbie babáthttp://www.life.hu/csalad/20140218-sam-humphreys-amerikai-muvesz-a-csaladon-beluli-eroszakra-hivja-fel-figyelmet-az-osszevert-barbie.htmlA családon belüli erőszakra akarta felhívni a figyelmet nem mindennapi alkotásaival egy művész.Család--Így festenénk Barbie-lánykénthttp://www.life.hu/trend/20130704-lifenight-husver-barbie-babat-keszitett-egy-amerikai-muvesz-egy-igazi.htmlEgy amerikai művész elkészítette a híres babát hús-vér nőként. A végeredmény nagyon meglepőre sikeredett.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.