Te jó ég! Kopaszra nyírta a fejét Tallulah Willis

Forrás: Instagram/Tallulah Willis -
Bruce Willis frizura kopasz haj Demi Moore Tallulah Willis Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bruce Willis és Demi Moore közös lányai nem bírnak magukkal. Ezúttal legfiatalabb csemetéjük hívta fel magára a nagyérdemű figyelmét nem éppen hétköznapi frizuraváltásával.

Ki gondolta volna, hogy Demi Moore G. I. Jane című filmjében történt hajnyírását egyszer 20 éves lánya, Tallulah is követni fogja? Márpedig ha hinni lehet a nővére, Rumer Instagramján elhelyezett hashtagnek (#GIJane), akkor éppen anyu inspirálta húgát a drasztikus frizuraváltásra.

Forrás: Instagram/Tallulah Willis

Bár elképzelhető, hogy van valami köze ahhoz a tényhez, miszerint Tallulah nemrég került ki a rehabról, ahol fél évet töltött el drog- és alkoholproblémái miatt.

Főhet a feje Bruce Willisnek: lányai hol bugyijukat villantják meg, hol totál meztelenül pózolnak egy fürdőkádban. A világsztár másik nagylánya, Scout például pucér és nagyon is aktív tiltakozója volt az Instagram meztelenkedést kizáró szabályának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.