Jennifer Lopez lett az orosz luxus megtestesítője

Forrás: Harper's Bazaar Russia -
fashion week címlapfotó orosz magazin Harpers Bazaar Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi énekesnő, Jennifer Lopez került az orosz Harper's Bazaar szuperszexi decemberi címlapjára.

Jennifer Lopezt nem lehet megunni. A 42 éves énekesnő ezúttal az orosz Harper's Bazaar decemberi címlaplányaként néz szembe a divatimádókkal. Hiába, JLo-nak még a régi Oroszország glamúrja is jól áll, a részletgazdag, már-már giccses magazinborító mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Forrás: Harper's Bazaar Russia

A hibátlan fenék titka

Ha Jennifer Lopez, akkor kerek és formás popsi: az énekesnő egy alkalmat sem mulaszt el arra, hogy ne hangsúlyozza tökéletes alakját és hozzá tartozó formáit. A szép hátsó titkát a Life.hu ITT fejtegette, ha azonban nem bíznád a véletlenre, ITT megmutattunk néhány kőkemény gyakorlatot, amelyek még látványosabb eredményt hozhatnak.
Végre Jennifer Lopez is megszólalt Marc Anthony eljegyzése kapcsánhttp://www.life.hu/intim/20141111-jennifer-lopez-reagalt-marc-anthony-es-shannon-de-lima-eljegyzesere-es-eskuvojere.htmlMarc Anthony még ebben a hónapban oltár elé áll Shannon De Limával – derült ki nemrég. Ezt pedig a volt feleség sem hagyhatta szó nélkül.Intim--Jennifer Lopez követeli a trónt - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20141107-heti-stilusmustra-szerepel-benne-marion-cotillard-jennifer-lopez.htmlJennifer Lopezről eddig a már-már közönségesen felsliccelt estélyik és az extrém csillogás jutott eszünkbe, az utóbbi időben azonban úgy fest, sokat finomodott a világsztár harsány stílusa. Olyannyira, hogy még a divatérzékeny Marion Cotillarddal is felveheti a versenyt. Következzen a Life.hu stílusmustrája. TrendAFPAutóbaleset után még szelfizett egyet Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/news/20140929-jennifer-lopez-autobalesetet-szenvedett-egy-ittas-sofor-altal.htmlAz énekesnő épp ikreivel és egy barátnőjével állt a piros lámpánál, amikor egy részeg sofőr egyenesen beléjük hajtott.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.