Csóválj és kunkoríts! Íme, a világ legértelmetlenebb kiegészítője: a robotfarok

Forrás: Northfoto -
fashion week értelmetlen ruhadarab kiegészítő farok robot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csóválhatod és kunkoríthatod, de még a zene ütemére is tud mozogni a szuperdrága és szuperértelmetlen farkinca, amit kifejezetten embereknek terveztek.

Hiánypótló újdonság annak, aki még nem talált rá a benne rejlő állati énjére. A 60 centiméter hosszú farkinca 36 különböző mintázatban kapható, parancsra pedig csóválni és kunkorítani is lehet – mi több, a zene ütemére is tud mozogni.

Forrás: Northfoto

Bár halványlila gőzünk sincs, hogy a „divatkiegészítőnek" titulált robotfarok pontosan mi célra is teremtetett, – nehezen tudnánk elképzelni, hogy hamarosan mindenki egy ilyen darabbal ékesítené hátsó felét – akinek mégis bejön, csekély 230 angol fontért, vagyis több mint 90 ezer forintért hozzá is juthat.

A legértelmetlenebb ruhadarabok

Bár nálunk eddig a robotfarkinca viszi a prímet, azért akad még néhány gyöngyszem, amely mellett nem lehet szó nélküli elsétálni: ide kattintva meg is mutatjuk őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.