Ördög Nóri, a szárnyas fejvadász - Akkor most jól öltöztették fel vagy sem?

ruha Ördög Nóra fiús frizura szett Batman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig keressük a régi Ördög Nórát - már ami a ruháit illeti... Ma talpig feketében, palásttal, aranyláncos válldíszítésekkel lépett a közönség elé. Fiúsan...

Ismét különleges, de nem túl előnyös stylingban láthattuk Nórit. Félhosszú haját hátratűzték, így ismét az arcáé lett a föszerep - de eltűntek nőies vonásai. A szett csak ráerősített a Batman-szerkóra. Az egyetlen nőies része a ruhának a csípőn átívelő lánc - amely azonban előnytelenül erősítette a műsorvezető legszélesebb testrészét. És a lebernyegszerű nadrágban formás lábai is eltűntek...

Forrás: TV2

Összeszedtük az elmúl hetek szettjeit - neked melyik tetszik a leginkább? Az első adásban decens szolgálólánynak öltözött, aztán testhez simuló fekete miniruhát viselt lefelé mutató nyilszegéllyel, volt két nadrágos szett is: egy narancssárga, testhez álló nadrág, csípőn csomózott gyögyház felsővel, és egy lila, csillogó felső átlag, fekete nacival, most pedig a Batman-szerkó csípőlánccal.

Melyik szett áll a legjobban Ördög Nórának?

Azt viszont meg kell hagyni: Nóri műsorvezetési stílusa végre a régi - stílusos, elegáns, vitális. Imádtuk!

A Rising Star női zsűrije viszont valami egészen elképesztően nézett ki! A műsor vezető stylistját csak dicsérni tudjuk ezért a vibráló, különleges, bevállalós összeállításért (külön piros pont a sminkért!), amely visszatükrözi, milyen is Pásztor Anna.

Forrás: TV2

Hogy tetszett Pásztor Anna szettje?

Anna legyen más, mint Ördög Nóra - nagyon!

"Fontos, hogy Anna, mint az egyetlen női zsűritag és Nóra markánsan mások legyenek" - nyilatkozta a Life.hu-nak Holdampf Linda, a műsor vezető stylistja korábban. Cikkünkben arra kerestük a választ, vajon min múlik, hogy Ördög Nóra mennyire decens, Tóth Gabinak pedig milyen mély a dekoltázsa egy-egy adásban. Az X-Faktor és a Rising Star stylistjai válaszoltak a kérdéseinkre. A teljes cikket ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.