Vajna Tímea közszemlére tette dekoltázsát a londoni divatbemutatón

divatbemutató Mihalik Enikő szexi dögös Victorias Secret dekoltázs London Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köldökig kivágott ruhában vett részt az év egyik legnagyobb divateseményén, a Victoria's Secret divatbemutatón Londonban Vajna Tímea.

Álomnők a kifutón - így festettek a legszebb szupermodellek a fehérneműcég nagyszabású show-ján. Arról pedig, hogy hogyan készültek a modellek a Victoria’s Secret divatbemutatóra, hogy még dögösebbek és fittebbek legyenek a show-ra, ITT írtunk korábban.

Az amerikai fehérneműcég éves divatbemutatójára tényleg mindenki odafigyel. A gigashow-t december 2-án tartották Londonban, amelyen idén a magyar modellek közül Mihalik Enikő kapott lehetőséget, hogy kifutóra lépjen. De egy másik hazai szépség is jelen volt az eseményen, igaz, a közönség soraiban, méghozzá Vajna Tímea. Hihetetlenül dögös szettet választott az alkalomra, íme:

Forrás: Instagram/timeavajna

Szó szerint kipakolta, amije van - végül is, ami szép és szexis, azt minek takargatni, nem igaz? Így volt ezzel halloweenkor is.

Lekésett egy cuki kisfiú örökbefogadásáról Vajna Tímeahttp://www.life.hu/csalad/20141120-vajna-timea-andy-vajna-felesege-szeretett-volna-orokbe-fogadni-egy-kisfiut-lalit-de-lekesett-rola.htmlAndy Vajna felesége egy fotózáson ismerkedett meg a cuki Lalival, akit azonnal haza akart vinni, azonban a kisfiú már elkelt, mások is lecsaptak rá.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huVajna Timi így készül a Halloweenrehttp://www.life.hu/bulvar/20141026-vajna-timi-hallowenre-keszul.htmlA Hallowen izgalmas éjszakáján sokan buliznak boszorkány jelmezbe öltözve. Vajna Timi azonban úgy tűnik most nem a varázslatos, hanem habos- fodros oldalát mutatja meg.TV + Bulvár--Vajna Tímea megmutatta fürdőruhás testéthttp://www.life.hu/bulvar/20141010-vajna-timea-furdoruhas-fotot-posztolt-instagram-oldalara-es-a-fradi-vizilabdacsapataval-forgatott.htmlAndy Vajna felesége egy egyrészes fürdőruhában pózol legfrissebb Instagram-fotóján. Nemcsak alakjáért irigyelhetjük, hanem azért is, mert ezután a Fradi vízilabdacsapatával forgatott...TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.