A legszebb maradt a végére! Álomszép éjkék estélyiben nyűgözte le New York-ot Katalin hercegnő

Forrás: AFP/Jason Decrow -
fashion week gála Katalin hercegnő ruha estélyi ruha Kék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromnapos New York-i látogatás utolsó estélyére tartogatta a legszebb ruháját Katalin hercegnő. A bájos kismama gyönyörű éjkék estélyiben jelent meg a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumban tartott eseményen.

Nem hiába mondtuk mi, hogy decemberben a hónap színe az éjkék lesz. Katalin hercegnőt látva mindenki meggyőződhet, hogy a kéknek ez az árnyalata tökéletes helyettesítője az elegáns, de megszokott feketének. Ráadásul szinte mindenkinek jól áll.

Még több éjkéket!

A sötétkék sokszor sokkal jobb választás, mint a fekete. Az éjkék rengeteg más színnel, sőt, szinte mindennel kombinálható. Pontosan mivel viselheted az ünnepek alatt. Melyik színnel a legszebb? Hogyan viselheted úgy, hogy mindenki megforduljon utánad az utcán? Ide kattintva mindent megtudhatsz erről az árnyalatról.
Forrás: AFP/Jason Decrow

Katalin hercegnő különleges ékszerrel tette még tökéletesebbé a megjelenését. Elsőre nem gondoltuk volna, hogy a smaragdköves fülbevaló ilyen jól illik majd a ruha színéhez, de ő meggyőzött bennünket. Egyedül a divatmániások lehetnek picit csalódottak: a hercegnő ezt a ruhát már kétszer viselte a nyilvánosság előtt. Igaz, Katalin hívei pont ezt szeretik kedvencükben: szívesen viseli kedvenc darabjait újra és újra.

Forrás: AFP/Jason Decrow

A párnak egyébként ez volt az utolsó estéje New York-ban, ahol nagyon sűrű programot tudhatnak maguk mögött. Nemcsak az amerikai elnökkel és feleségével találkoztak, hanem kosármeccsen is jártak, ahol összefutottak a popkirálynő Beyoncéval és férjével. A múzeumban tartott jótékonysági gálán a skóciai St. Andrews-i Egyetem számára gyűjtöttek, ahova mindketten jártak és ahol egymásba szerettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.