A countrycsillagon túl - így lett stílusikon Taylor Swift

fashion week countryzene Taylor Swift
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idegesítő kis popcsillagból igazi stílusikon lett Taylor Swift az utóbbi néhány évben. Ő a tökéletes példa arra, hogy Miley Cyrushoz hasonló botrányok és Rihanna-szerű villantások nélkül is lehet valaki popcsillag. Lássuk, hogyan divatozott a ma 25 éves énekesnő az utóbbi években!

Taylor Swift szerelmi életén évekig viccelődtünk a Life.hu szerkesztőségében. Egy idő után már mi magunk is meguntuk, hogy megírjuk, hogyan dobta ki őt több világsztár, és hogyan vette el a szüzességét Jake Gyllenhaal. Mostanában azonban valami történt: Taylor levetkőzte az idióta tinisztár-imázst, a kínos pasiügyeket, és lassan igazi nőként definiálhatjuk. A 25 éves énekesnőnek mindig volt stílusa, de számtalanszor esett abba a hibába, hogy nem tudta meglepni a közönséget. Mostanában azonban már simán bulizik forrónaciban és kivágott cuccokban, de mindig sikerült úgy felöltöznie, hogy a közönséges jelzőt egyszerűen nem lehet rá használni. Persze neki is voltak mellélövései - a bongyori fürtökkel igazi habos-babos királylányt játszott pár éve a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP

Egy jó fodrász és néhány dögös rúzs kellett ahhoz, hogy az angyalkás fürtök a feledés homályába merüljenek, helyettük pedig smink- és frizuratippeket lessünk el a világsztártól. Ő ugyanis ma már jól tudja, hogy egy nőnek kötelező a piros rúzs, és ezt alkalmazza is: Taylor mindig mesterien beletrafál a legszebb színekbe, árnyalatokba.

Forrás: AFP

Ráadásul simán felveszi a versenyt a Victoria's Secret angyalokkal is:

Forrás: AFP/Northfoto

Hétköznap is bombacsinos, és remekül játszik a színekkel:

Forrás: Northfoto

A színpadon is egyre szexibb - kedvencei nem véletlenül a forrónacik:

Forrás: AFP

Büszke a lábaira, és meg is mutatja őket, amikor csak lehet:

Forrás: AFP

De ha kell, estélyiben varázsol. Csak így tovább, Taylor!

Forrás: AFP

Ki az a Taylor Swift?

A pennsylvaniai lány nemcsak énekesnő, de dalokat is ír. 2006-ban, mindössze 17 évesen countrysztárként robbant be a köztudatba. Ennek már lassan 10 éve, de Taylor még mindig állja a sarat. Számtalan zenei díj, köztük jó néhány Grammy sorakozik a szekrényében, többnyire saját élményeit, érzéseit írja meg. Gitározik és zongorázik, nem is rosszul. Sokat jótékonykodik, magánélete pedig igen színes volt az utóbbi években. Olyan hírességekkel járt, mint Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer, Jake Gyllenhaal, Conor Kennedy és Harry Styles. Jonas és Mayer még dalban is megénekelte a szakításukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.