Kínos! Sosem volt még ilyen ápolatlan Katie Holmes

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
haj New York ápolatlan korpásodás Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi történhetett? Korpás hajjal lépett színre a színésznő egy New York-i eseményen.

Szegény, szegény Katie Holmes! A színésznő haján csámcsog az egész bulvársajtó, miután Tom Cruise exneje korpás tincsekkel állt a fotósok hada elé egy New York-i partin.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Nem hiszed el? Nézd csak meg közelebbről:

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Kár érte, hiszen akár jól is elsülhetett volna a dolog: Katie egyébként elképesztően nézett ki a Valentino-partin.

A téli, száraz hidegre sokunk fejbőre válaszol korpával, amely még a legápoltabb megjelenés összhatását is képes egy pillanat alatt tönkretenni. A Life.hu ITT mutatott néhány jól bevált praktikát korpás haj ellen.
Hajhullás, ritkuló szemöldök - erről árulkodik a testedhttp://www.life.hu/drlife/20141212-mirol-arulkodik-a-ritkulo-szemoldok-hajhullas-rancos-fulcimpak.htmlNem tudod, miért hullik a hajad, és miért pirosodik ki az arcod? A test mindig jelez, ha valami baj van - most megtudhatod, mire utalnak a leggyakoribb tünetek. Dr. Life--Nem tudok megszabadulni a korpától!http://www.life.hu/drlife/20130411-dr-kaszab-csilla-a-lifehu-szakertoje-a-korpasodassal-ekcemaval-es.htmlAnita haja nagyon erősen korpásodik. Többféle készítményt is kipróbált már, de sajnos nem járt sikerrel. Most úgy döntött, hogy a Life.hu szakértőjéhez, dr. Kaszab Csilla bőr-, nemigyógyász és kozmetológus szakorvoshoz fordul.Dr. LifeNégy S.O.S. frizura zsíros hajrahttp://www.life.hu/trend/20130701-4-sos-frizuratippet-amivel-ugyesen-leplezheted-a-nem-tul-friss.htmlVeled is előfordult már, hogy egy fontos találkozó előtt elaludtál, és nem volt időd hajat mosni? Vagy a szundi gombot választottad a hajnali hajmosás helyett? Nem vagy egyedül! A Life.hu összeszedte azt a 4 frizuratippet, amivel ügyesen leplezheted a már nem túl friss séródat.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.