Szereted a pizzát? Húzd a fejedre! – Őrült kajasapkák vicces kedvű fázóknak

Forrás: Facebook/ChiliPhilly -
kötés őrület rántotta művész kaja hamburger sushi Ausztrália pizza sapka étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pizza, hamburger, sushi vagy rántotta – te melyiket öltenéd magadra? Egy ausztrál művész elkészítette a világ legőrültebb kajás fejfedőit.

A szakállsapka már rég nem új dolog nekünk, a kaja alakú fejfedők mellett azonban nem tudtunk szó nélkül elsétálni.

Forrás: Facebook/ChiliPhilly

Az ötlet egy nagyon kreatív ausztrál művész fejéből pattant ki: Phil Ferguson állítása szerint a Youtube-ról sajátította el a kötés fortélyait, hogy aztán egy újabb szintre fejlessze a megszerzett tudását. Így születtek a kajasapkák, amelyek hol hamburgerként, hol hotdogként, hol rántottaként melegítik azokat, aki elég bátorságot érez magában ahhoz, hogy a fejükre húzzák őket. Phil még több munkájáért kattints ide.

Karácsonyi gömbök a szakállban – Itt az új téli őrület?http://www.life.hu/news/20141212-karacsonyi-gombok-a-szakallban-ez-uj-teli-orulet-a-pasiknal.html„Piros és fehér? Netán lila és zöld? Vajon melyik gömböt válasszam a szakállam díszítésére?" Talán ezek a gondolatok járhattak azoknak a férfiaknak a fejében, akik karácsonyi díszekkel dobják fel pompás szőrzeteiket.NewsOrigoTartsd melegen a pitont - Itt a hiánypótló fütyisapkahttp://www.life.hu/news/20141121-futyipulcsi-kaphato-amely-melegen-tartja-a-himvesszot.htmlÖöööö - körülbelül csak ennyit tudtunk mondani, amikor megpillantottuk az alábbi hirdetést. Nem is nagyon fűznénk hozzá semmit, mulassatok velünk a fütyisapin. NewsOrigoA szelfibot után itt a szelfisapka - ez az önfotózás csúcsa?http://www.life.hu/news/20141117-sapkara-rogzitett-kamerabol-all-a-szelfisapka.htmlÚjabb szintre lépett a szelfi. Immár sapkára rögzített kamerával pózolhatunk saját magunknak.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.