Álomszép estélyik a vörös szőnyegen - Ki viselte a leggyönyörűbbet 2014-ben?

fashion week estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Be kell valljam, rajongok a díjátadókért, mert imádok a szebbnél szebb ruhakölteményekben gyönyörködni. Szerencsére idén is volt miben, így abszolút szubjektíven összegyűjtöttem 10 álomszép kreációt a vörös szőnyegről. 

Jessica Alba

A színésznő a Baby2Baby gálán viselte ezt az Andrew Gn tervezte ruhacsodát. Jessica mindig szupercsinos, de erre a ruhakölteményre még sokáig emlékezni fogunk.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Camila Alves

Nem túlzást azt állítani, hogy Matthew McConaughey felesége az idei Oscar-gála legtündöklőbb csillaga volt. A púderrózsaszín Gabriela Cadena kreáció tökéletes passzolt a díjjal is jutalmazott világsztár kedveséhez.

Forrás: AFP

Blake Lively

Döntésképtelenség állt elő a várandós kismama esetében. Blake tőlünk idén - Katalin hercegnőt is lepipálva - elnyerte a legszebb kismama címet, ám ezúttal az estélyi ruhákról szavazunk. Két nagy kedvencünk is volt tőle, ám úgy igazságos, ha egyet választunk: a sztár Cannes-ban viselte ezt a fekete-fehér Gucci ruhacsodát, amit nemcsak mi, de Ryan Reynolds is imádott. (Na jó, a másik nagy kedvenc egy púderszínű ruhacsoda volt - a fotóért kattints ide!)

Forrás: AFP

Emma Stone

Talán a ruha légies könnyedsége, talán a fenyőzöld és a vörös frizura kombinációja teszi, de azonnal beleszerettem ebbe az álomszép Valentino Couture estélyibe, amit Emma az idei cannes-i filmfesztiválon viselt.

Forrás: Northfoto

Kate Hudson

Goldie Hawn lánya is érti a csíziót: az Oscar-gálán viselt Atelier Versace ruhája több misét is megért.

Forrás: AFP

Emma Watson

A brit színésznő nem öltözött görög istennőnek vagy szexi sellőlánynak a vörös szőnyegen - ő inkább különleges darabokkal igyekezett idén felhívni magára a figyelmet. Ez a legjobban a Golden Globe-gálán sikerült neki: A tűzpiros-fekete Dior nadrágruháról nem túlzás azt állítani, hogy 2014 legkülönlegesebb szettje volt.

Forrás: AFP, Northfoto

Beyoncé

Ha szóba kerül az idei MET-gála, akkor az első, ami beugrik róla, az Beyoncé Givenchy Couture kreációja, a hozzá mesésen passzoló fágyollal. Ez stílus, kérem szépen!

Forrás: AFP/Mike Coppola

Elizabeth Banks

Jennifer Lawrence nem tudta überelni a tavalyi Dior-csodáját, idén nem is került be az élmezőnybe... Ám kolléganője, akivel Az éhezők viadalában játszott, nagyon kitett magáért: az Elie Saab Couture ruha az év egyik legszebbje volt.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Cate Blanchett

A színésznő is szeret játszani a stílusokkal: idén ő is számtalan mesés ruhakölteményben mutatta meg magát, ám a legkülönlegesebb ez a Giambattista Valli együttes volt. Cate az idei év slágerdarabját, a fehér inget variálta meg, nem is akárhogyan!

Forrás: Northfoto

Julia Roberts

A díva megkockáztatott egy merészen rövid, éjkék Elie Saab kreációt a vörös szőnyegre, és jól is tette: Julia tőlünk megkapta nemcsak az Emmy legszebbje címet, de idén neki adnánk a képzeletbeli "legszebb láb birtokosa" címet. 48 évesen csúcsformában - ez igen!

Forrás: AFP

Kinek a ruhája a legszebb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.