stílusmustra Reese Witherspoon Rihanna Cameron Diaz Gwen Stefani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg a világsztárok is az ünnepre készülnek a vonulás helyett, ezért is untuk el magunkat a hét ruháit nézegetve. Már alig várjuk a januárt, amikor beindul a díjátadószezon - addig is lássuk, hogyan szerepeltek a héten a filmcsillagok. Következzen a Life.hu stílusmustrája.

Öltözz diáklánynak!

Reese Witherspoon és Cameron Diaz is nosztalgiáztak a héten, és úgy öltöztek fel, mintha a gimi évzárójára lennének hivatalosak. Mi jobban preferáljuk a nőiesebb viseletet, és míg Reese bájához még passzolt is ez a stílus, Cameron kreációját leginkább unalmasnak mondanánk.

A hét vesztesei

A viszonylag ismeretlen színésznő, Charlotte Kirk még nem tudja, hogy a vörös szőnyegre nem dívik a csizma, vagy ha igen, annak nagyon extrának kell lennie. A fekete farmer-trikó kombó pedig édeskevés. Nála kínosabban csak Rita Ora festett a vörös szőnyegen, aki szó szerint ajándéknak öltözött. Ahogy a csúnya karácsonyi pulcsikért, úgy ezért a bársony förmedvényért sem repes a szívünk, ünnep ide vagy oda.

Vigyázz a feketével!

Azt hisszük, hogy karcsúsít, ápol és eltakar, pedig egy fekete ruha is meg tud mutatni olyan testrészeket, amiket nem szeretnénk. Míg az amúgy rémes frizurájú Nicole Richie szettjéért és rojtos táskájáért odáig voltunk, addig leginkább csak sajnáltuk a szexi Kate Uptont. Hiába a bájos pofi és a méretes kebel, a modellnek nincs éppen karcsú dereka. Ezt okosan egy övvel próbálta ellensúlyozni, ám elszámította magát: az öv alatt Kate hasa olyan, mintha állapotos lenne. Vagy talán tényleg babát vár?

Karácsonyra hangolva

Két színésznő már nagyban készül az ünnepre, ezt pedig ruháikkal is szemléltették. Krysten Ritter egy J-Mendel ruhában mutatta meg, hogyan lehet nem szaloncukornak öltözni, ha az ember lánya egy ilyen arany szoknyarészt választ. A ruha felső részét különösen imádtuk! Jenna Elfman egy ezüst ruhacsodára szavazott, ami szinte tökéletes lett volna, ha nem arany clutchot választ hozzá. A két szín működhet együtt, de nem így. A haj viszont tízpontos lett!

Rihanna nem vetkőzik

Legutóbb megmutatta tökéletes dekoltázsát, a héten azonban inkább az eleganciára szavazott a barbadosi énekesnő. Riri egy éjkék Zac Posen darabban lépett színpadra, és nincs kétség: lenyűgözően festett. Van olyan szín, ami nem áll jól neki?

Forrás: AFP

Hogy tetszik Rihanna ruhája?

Gwen Stefani frizurasokkol

Lehet, hogy azért döbbentünk meg az énekesnő haja láttán, mert már megszoktuk a szélfútta frizurákat, fonatokat és laza kontyokat? A világsztár imádja az extrém viseleteket és a hajakat, és meg kell hagyni, ismét sikerült kitűnnie a többi híresség közül.

Forrás: AFP

Hogy tetszik Gwen Stefani haja?

Babavárás alatt csinosan? Nem lehetetlen! Stílusleckék Blake Lively-tól és Katalintólhttp://www.life.hu/trend/20141216-blake-lively-szineszno-es-katalin-hercegno-babat-varnak-kozben-nagyon-csinosak.htmlRengeteg csinos hírességet ismerünk, ám a babavárás alatt sokan még közülük is elhagyják magukat. Blake Lively színésznő és Katalin hercegnő alapvetően is jól öltöznek, ám a terhességük alatt mindketten extrán kitesznek magukért. Fittek, csinosak, látszik, hogy tényleg jól élik meg az áldott állapotot, és nem felejtenek el nőnek lenni. Tanulj tőlük!TrendAFPItt egy popsi, ott egy cici - sztárvillantások 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20141215-sztarok-akik-villantottak-2014-ben-jennifer-lawrence-rihanna.htmlNem múlhat el év anélkül, hogy kedvenc sztárjaink véletlenül, vagy néha szándékosan egy kicsit többet mutatnának magukból a vörös szőnyegen. Hol egy kivillanó fehérneművel, hol egy erőteljes mellbedobással örvendeztetik meg a közönséget, és olyan is előfordul, hogy egyszerűen csak rossz méretű ruhát választanak. Lássuk 2014 legmerészebb villantásait! Trend--A countrycsillagon túl - így lett stílusikon Taylor Swifthttp://www.life.hu/trend/20141212-taylor-swift-enekesno-szulinapos-igy-divatozott-az-utobbi-evekben.htmlIdegesítő kis popcsillagból igazi stílusikon lett Taylor Swift az utóbbi néhány évben. Ő a tökéletes példa arra, hogy Miley Cyrushoz hasonló botrányok és Rihanna-szerű villantások nélkül is lehet valaki popcsillag. Lássuk, hogyan divatozott a ma 25 éves énekesnő az utóbbi években!TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.