Lady Gaga riválisaként emlegetik az amputált lábú énekesnőt

Forrás: Facebook/Viktoria Modesta -
Lettország műtét Egyesült Királyság Viktoria Modesta művégtag popsztár X-Factor amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viktoria Modesta lábát egy veleszületett betegsége miatt kellett amputálni. A lett származású énekesnőt az első olyan sztárként emlegetnek, aki identitása részévé tette művégtagját.

A lett születésű Viktoria Modesta a brit X-Factor színpadán tűnt fel először: a művégtaggal élő énekesnő és modell ma már a világ első amputált végtagú popsztárjának számít. Viktoria veleszületett csípőficammal küzdött éveken át, amely miatt lába rendellenesen fejlődött.

Forrás: Facebook/Viktoria Modesta

A most 26 éves énekesnőt 15-ször műtötték Lettországban – mindannyiszor sikertelenül. Ezután költözött a brit fővárosba a megfelelő gyógykezelés reményében, ám az eljárások sikertelensége után végül ő maga javasolta orvosainak, hogy amputálják le a lábát.

Forrás: Facebook/Viktoria Modesta

A közben dalszerzéssel, énekléssel és modellkedéssel foglalkozó Viktoriának nemrég jelent meg első zenei videója, a Prototype, a világ pedig máris imádja őt: őrültebbnél őrültebb lábprotéziseit nem egy Swaroswki kristály díszíti, a ruhákért pedig maga Vivianne Westwood felelt. Viktoria Modesta, akit ma már Lady Gaga riválisaként emlegetnek, első zenei videóját alább tekintheted meg:

Amputált lábbal kezdte újra az életet - ma már boldog anyukahttp://www.life.hu/csalad/20141120-ongyilkos-akart-lenni-elvesztette-labait-ma-mar-boldog-anyuka.htmlHelen Galsworthy 18 éves volt, mikor úgy döntött, véget vet életének, a házukhoz közeli vonatsínekre feküdt. Nem halt meg, lábait amputálni kellett, ma pedig már boldog anyuka. CsaládNorthfotoMindkét lábát amputálták, mégis modellkedik Lizzyhttp://www.life.hu/drlife/20141007-dongalaba-miatt-mindket-labat-amputalni-kellett-a-lanynak-aki-megis-modellkedik.htmlLizzy Holmes dongalábbal született. Rendellenessége miatt rengeteget szenvedett, nemrég azonban mindkét lábát térdtől lefelé eltávolították. A lányt azonban még ez sem tántorította el álmai megvalósításában.Dr. Life--Szépség, más szemszögből - intim fotók fogyatékkal élőkrőlhttp://www.life.hu/drlife/20141002-fogyatekkal-elokrol-keszitett-intim-fotosorozatot-olivier-fermariello-olasz-muvesz.htmlAz olasz fotós, Olivier Fermariello a "Je t'aime moi aussi", azaz "Én is szeretlek téged" fotósorozata nem a megszokott szemszögből ábrázolja a szépséget. Projektjével bemutatja a fogyatékkal élők szexuális identitását, úgy, hogy saját otthonukban fényképezi őket, amíg a modellek napi rutinjukat végzik.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.