Japán tinik, akik fekete amerikaiak akarnak lenni

fiatal tinédzser tini Japán öltözködés fekete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég tűnt fel Japánban a B-style, azaz Black Lifestyle jelenség. Néhány japán tini annyira szereti az amerikai hip-hop kultúrát, hogy mindent megtesznek azért, hogy a lehető legsikeresebben érjék el az afro-amerikai külsőt.

A holland fotós, Desiré van den Berg 2 évvel ezelőtt találkozott a japán lánnyal, Hinával, és készítette róla és néhány szintén B-styler barátjáról a meglepő fotósorozatot.
A fiatal lány gyakran jár New Yorkba, idolizálja az amerikaiakat Mivel a japán tévék gyakran adnak amerikai filmeket és reklámokat, a fiatalok könnyen beleszerethetnek az ország kultúrájába. Hina minden héten barnítószalonba jár, hogy sötétítse a bőrét, afrikai hajszalonokban fonatja „feketésre" a haját, és világosbarna kontaktlencsét hord, hogy nagyobbnak tűnjenek a szemei. Folyékonyan beszél angolul, és mikor japánul szólal meg, gyakran angol szlenget használ.

/1501/Jap_n20151717267

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.