Kovács Tamás Péter Moszkva siker magyar szépségverseny gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 8 éves Kovács Tamás Pétert választották a világ legszebb kisfiújának múlt héten, a moszkvai 2015 PRINCESS&PRINCE of the UNIVERSE nevű világméretű gyermekszépségversenyen.

Újabb magyar bravúr külföldön! A kenderesi 8 éves Kovács Tamás Péter lett a világ legszebb kisfiúja. A Grand Prix-t nyert kisfiú előtt ilyen előkelő helyezést egyetlen magyar gyermek sem ért el világversenyen.

"Leírhatatlanul boldogok vagyunk, az utolsó pillanatig nem is reméltük, hogy Toncsi nyerni fog. Nagyon erős volt a mezőny, összesen 38 gyermek indult. Egy hétig voltunk Moszkvában, az első napokban próbák és interjúk zajlottak, mindez angolul ér oroszul. A nyelvi nehézségek ellenére azonban minden rendben ment, és végül az eredményhirdetésnél mindannyian együtt sírtunk az örömtől" - nyilatkozta a büszke anyuka, Kovácsné Lili.

Forrás: Facebook

"Ezeken a versenyeken nagyon népszerűek a magyar gyerekek, de a 15 éves szakmai múltam alatt sosem sikerült ilyen komoly eredményt elérnünk. Nagyon büszke vagyok Tamásra, örülök a sikerének. A kisfiú a győzelmével meghívást kapott egy újabb komoly világversenyre, melyet a nyáron rendeznek majd meg Los Angelesben" - mondta Bartalovics Ildikó, a Sztárcsemete Modellügynökség vezetője, aki hozzátette: a következő hazai verseny a Little Miss Hungary lesz, ahová már várják a jelentkezőket.

A moszkvai világversenyen egy magyar lány, a 14 éves Kovács Lili is szép eredményt ért el: a lányok mezőnyében bekerült a legjobb négy közé. Korábban Nánási Pál is fotózta a bűbájos kislányt, amit IDE kattintva tudsz megnézni!

Korábban pedig ellátogattunk egy gyermekszépségversenyre, amelyről ITT olvashatsz bővebben!

/1406/Egy_r2014630141818Tudtad, hogy a világ első szupermodellje gyilkosságba is keveredett? – Ismerd meg a történetéthttp://www.life.hu/trend/20150109-evelyn-nesbit-a-vilag-elso-szupermodelljenek-elete.htmlEvelyn Nesbit nevét több mint egy évszázaddal ezelőtt még mindenki ismerte. A világ első szupermodelljeként tartják számon. A férfiak a lábai előtt hevertek, a nők utánozni akarták. A hírnévnek azonban ára volt.Trend--Julianne Moore szuperdögös csipkében - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150109-a-life-hu-heti-stilusmustraban-szerepel-julianne-moore-lena-dunham-kristen-bell.htmlMögöttünk a People's Choice Awards és számos filmpremier, előttünk a Golden Globe. A sztárok nem pihennek divatozás ügyben - lássuk, miket viseltek az elmúlt héten! Íme a Life.hu heti stílusmustrája. TrendOrigoGolden Globe: 25 ruha, amire még jövőre is emlékezni fogunkhttp://www.life.hu/trend/20150112-golden-globe-2015-a-legszebb-es-legrosszabb-ruhak.htmlVégre! Beindult a díjátadószezon: a vasárnap esti Golden Globe-ra ugyanis minden filmcsillag igyekezett a legjobb formáját hozni. Meglepő módon idén ez sokaknak sikerült is: megmutatjuk kedvenc ruhakölteményeinket, és persze azt is, kik hibáztak a legnagyobbat.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.