Táncra perdül Harry herceg exbarátnője - Ő lett a Mulberry legújabb arca

Forrás: AFP/Jason Kempin -
kampány Mulberry videó Cressida Bonas luxusmárka tánc konyha Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cressida Bonas tánctehetségét fogja csillogtatni a brit luxusmárka legújabb kampányvideójában. Nahát!

Harry herceg már rég a múlté, Cressida Bonas pedig már új vizekre evezett. A herceg egykori barátnőjét, aki kis híján hozzá is ment a brit királyi család sarjához, hamarosan a Mulberry legújabb kampányvideójában láthatjuk táncolni. Meglepődtél? Ne tedd: Cressida a Leeds Egyetemen tanult táncot.

Forrás: AFP/Jason Kempin
Nincs mese, nősülnie kell Harry hercegnekhttp://www.life.hu/intim/20141111-harry-herceg-a-brit-kiralyi-csalad-tagja-attol-tart-agglegeny-statusza-tartja-vissza-a-karrierjet-a.htmlÚgy hírlik, Harry herceg, aki egész biztosan a legjobb party Angiában, attól tart, hogy agglegény státusza tartja vissza a karrierjét a hadseregben. Ha ugyanis nőül venne valakit, végre feljebb léphetne a szamárlétrán.Intim--Exbarátnőivel ünnepelte születésnapját Harry herceghttp://www.life.hu/intim/20140918-harry-herceg-30-szuletesnapi-bulijan-ott-voltak-az-exbaratnok-cressida-bonas-es-chelsy-davy.htmlMegtartották a hétfőn 30 évessé lett Harry herceg elmaradt születésnapi buliját, amelyen bátyján, Vilmos hercegen kívül néhány volt szerelme is ott volt a meghívottak listáján.Intim--50 évesen nemcsak Vilmos, hanem Harry herceg is kopasz leszhttp://www.life.hu/drlife/20140730-igy-nez-ki-majd-50-evesen-vilmos-herceg-es-harry-herceg-asim-shahmalak-professzor-szerint.htmlAnnak már jól látható jelei vannak, hogy Vilmos herceg idős korára kopasz lesz. Asim Shahmalak professzor szerint viszont testvérére, Harryre is ez a sors vár. Meg is mutatta, hogyan néznek majd ki a hercegek néhány évtized múlva.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.