Sokkoló Cosmopolitan címlap - fuldokló nő a borítón

gyilkosság fuldokló magazin Cosmopolitan fuldoklás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2004-ben a 17 éves pakisztáni-brit Shafilea Ahmed-et szülei fojtottak meg testvérei szeme láttára, mert lemondta megszervezett esküvőjét. Az ő történetének állít emléket a brit Cosmopolitan februári száma. Csak erős idegzetűeknek! 

Erin Mulvehill fotós sokkoló képe látható a címlapon egy fuldokló nőről, ami azért készült, hogy felhívják a figyelmet a családon belüli gyilkosságokra. Gyakran azért öli meg az egyik családtag a másikat, mert úgy véli, szégyent hozott rájuk.

Forrás: Cosmopolitan

A Karma Nirvana kampány részeként jelent meg a címlap is, a kampányban a szégyenérzetből elkövetett erőszak áldozatait segítik.

Törd meg a csendet!

A Life.hu 2014-ben indította kampányát Törd meg a csendet! címmel a nőket ért erőszak ellen. Olvass róla bővebben ITT!

Ezt a videót minden nőnek látnia kell!http://www.life.hu/news/20150115-video-amit-minden-nonek-latni-kell-hogyan-huz-fel-egy-no-34-es-nadragot.htmlNe tagadd, hogy ismerős az érzés, amikor egy számmal kisebb nadrágot próbálsz magadra cincálni. Persze sikertelenül. Ebben a videóban minden nő magára ismerhet. Kötelező megnézni!News--Törd meg a csendet - amikor a szerelem gyógyíthttp://www.life.hu/drlife/20141222-tord-meg-a-csendet-amikor-a-szerelem-gyogyit.htmlA Törd meg a csendet kezdeményezésre számos olyan levél érkezett, ami arról tnúskodott, hogy aligha van gyógyulás. Anita levele azonban arról mesél, hogy a szerelem képes lehet a gyógyításra....Dr. LifeThinkstockTörd meg a csendet! - ezért félnek az áldozatok a feljelentéstőlhttp://www.life.hu/drlife/20141210-a-szexualis-eroszak-aldozatai-nem-tesznek-vagy-csak-ritkan-feljelentest.htmlA szexuális erőszak áldozatai jellemzően elhallgatják a velük történteket. Ennek sok oka van, de az egyik legerősebb, hogy félnek feljelentést tenni, mert attól tartanak, nem tudják hitelt érdemlően bizonyítani a velük történteket. Így az erőszakoló (vagy molesztáló) elkövető helyett ők kerülnek a vádlottak padjára.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.