Nina Dobrev sokat sejtető ruhában szexiskedett - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra Claudia Schiffer Kristen Stewart Dita Von Teese Camilla Belle Kate Bosworth mustra stílus Nina Dobrev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Golden Globe után sem állt meg az élet Hollywoodban - kedvenceink elővették legjobb ízlésüket: szupercsinos ruhákat láthattunk, még a díjátadókon kívül is. Következik a Life.hu heti stílusmustrája. 

25 ruha, amire még jövőre is emlékezni fogunk a 2015-ös Golden Globe-gáláról - lesd meg őket ITT!

Sötét-világos kombináció

A fekete-fehér párosítás sosem megy ki a divatból. Jól tudja ezt Kate Bosworth és Claudia Schiffer is. Claudia irigylésre méltóan hosszú lábait még tovább nyújtotta a fekete harisnyája, még magas sarkak nélkül is. A modell egy halvány mentazöld-fekete Antonio Berardi ruhát választott egy londoni filmpremierre. A Still Alice afterpartijára érkezett Kate Bosworth klasszikus fekete-fehér szettben, a rövid fekete szoknyájához a tél egyik alapdarabját, a hosszú fekete csizmát választotta.

Nadrágban is csinosan

Nina Dobrev szinte mindig eltalálja, mi áll jól neki, és ez nem történt máshogy az ELLE magazin ünnepségén sem. A nadrágos Zuhair Murad összeállításban pont annyit mutatott meg, amennyit kellett, egyértelműen ellopta a show-t a különleges ruhával. A szőke szupermodell, Erin Heatherton is a fekete, nadrágos szettre szavazott, és milyen jól tette!

Virágminta télen is

A stíluskirálynő Dita Van Teese Carolina Herrera estélyiben mutatta meg porcelánbőrét és tökéletes alakját. A nagyon különleges mintájú és színű ruha remekül állt Ditának, aki természetesen az ikonikus vörös rúzsát most sem felejtette ki az összeállításból. Az Art of Elysium Heaven Gálára Camilla Belle is a virágminta mellett tette le a voksát, ő hosszú ujjú, vállvillantós estélyiben tündökölt.

6 év után először mutatkozott ugyanazon a gálán Jennifer Aniston és Angelina Jolie. Ki volt a csinosabb? Itt megnézheted!

Kristen két arca

Az Alkonyat sztárja próbálkozott a héten visszafogottabb és villantósabb összeállítással is. Nekünk úgy tűnt, mintha két teljesen más embert néznénk. A visszafogott, minimalista Ronny Kobo szettben kedvencünk a csinos cipő, a Roksanda Spring selyemruháját pedig nagyon jól feldobja a korallszínű öv.

A hét legszebbjei

A Modern család Sarah Hylandje és Channing Tatum felesége, Jenna Dewan Tatum versenyzett az ELLE Women on Television Celebration szépe címért. Bár a stílusuk teljesen különböző, imádjuk Sarah tetőtől talpig hófehér DKNY és Jenna Reem Acra ruháját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.